ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
Μυτιλήνη προκυμαία κτίρια
Η προκυμαία της Μυτιλήνης με χαρακτηριστικά νεοκλασικά κτίρια και την Αγία Θεοδώρα στη Λέσβο.

Λέσβος: Σοβαρά προβλήματα στην Καλλονή από τη νυχτερινή κακοκαιρία

Ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες στην Καλλονή και τη Σκάλα Καλλονής, με ζημιές σε σπίτια και δρόμους. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση του δημάρχου Δυτικής Λέσβου.

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν στο λεκανοπέδιο της Καλλονής, στην κεντρική Λέσβο, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε το νησί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, πλημμύρισαν δρόμοι, κατοικίες και καταστήματα τόσο στην Καλλονή όσο και στη Σκάλα Καλλονής. Επιπλέον, καταστράφηκαν επαρχιακοί και αγροτικοί δρόμοι, ενώ παρασύρθηκαν και οχήματα.

Με απόφαση του δημάρχου Δυτικής Λέσβου, όλα τα σχολεία στην περιοχή παραμένουν σήμερα κλειστά για λόγους ασφαλείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία του Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Έκρηξη στο λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν: 1 νεκρός και 14 τραυματίες

Έκρηξη στο λιμάνι της Μπαντάρ Αμπάς στο νότιο Ιράν άφησε έναν νεκρό και 14 τραυματίες. Άγνωστα τα αίτια. Το πρακτορείο Tasnim διαψεύδει φήμες για επίθεση σε αξιωματούχο ενώ η έρευνα συνεχίζεται χωρίς επίσημη τοποθέτηση.
Στοκ νέα αυτοκίνητα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτοί οι δρόμοι στον Έβρο, σοβαρές ζημιές στο Σουφλί από τη βροχόπτωση

Έντονη βροχόπτωση προκάλεσε ζημιές στον Έβρο. Στο Σουφλί έσπασαν δίκτυα ύδρευσης και οι Μάνδρα, Λυκόφη, Λαγυνά έμειναν χωρίς νερό, ενώ κλειστά σχολεία ανακοινώθηκαν και σε Αλεξανδρούπολη.
Πυροσβεστήρες ομαδική λήψη
ΔΙΕΘΝΗ

Πυρκαγιά σε πεντάστερο ξενοδοχείο στις γαλλικές Άλπεις, εκκενώθηκε το κτήριο

Φωτιά ξέσπασε στη σοφίτα του Hotel des Grandes Alpes στην Κουρσεβέλ το βράδυ της Τρίτης προκαλώντας εκκένωση περίπου 100 ατόμων που έφτασε τα 270 όταν επεκτάθηκε σε διπλανό κτίριο. Προσωπικό και ένοικοι μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Στρατιωτικό drone VBAT
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά πλήγματα σημειώθηκαν στην περιοχή του Μπέλγκοροντ της Ρωσίας

Σφοδρή επίθεση με πυραύλους και drones από τις ουκρανικές δυνάμεις προκάλεσε σημαντικές καταστροφές σε ενεργειακές υποδομές στη ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βιτσισλάβ Γκλαντκόφ.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις σε Κίεβο και Χάρκοβο

Ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζικές αεροπορικές επιδρομές σε Κίεβο και Χάρκοβο, προκαλώντας τουλάχιστον έναν νεκρό και 15 τραυματίες. Επίθεση με UAV δέχθηκε το Κίεβο, ενώ στο Χάρκοβο επλήγησαν κατοικίες και δομές υγείας.