ΓΔ: 2475.74 -0.40% Τζίρος: 325.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για οδήγηση χωρίς άδεια και υπό την επήρεια μέθης

Στη Μενεμένη συνελήφθη 34χρονος που οδηγούσε ταξί χωρίς δίπλωμα, ενώ στην Καλαμαριά αστυνομικοί συνέλαβαν 48χρονο ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης συνελήφθη 34χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι οδηγούσε ταξί χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Νωρίτερα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 48χρονος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθώς οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεαρός πιάστηκε με τριπλάσια ταχύτητα στην περιφερειακή

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για σοβαρές τροχαίες παραβάσεις: 19χρονος έτρεχε με 180 χλμ/ώρα, 48χρονος χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ, και άλλος 19χρονος χωρίς πινακίδες, ναρκωτικά και απόπειρα διαφυγής από την αστυνομία.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για τροχαίες παραβάσεις

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους στη Θεσσαλονίκη, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Ανάμεσά τους, 70χρονη στη Σταυρούπολη που ενεπλάκη σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ.
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αστικό λεωφορείο παρέσυρε νεαρή γυναίκα

Στις 06:25 στο Ωραιόκαστρο, αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης παρέσυρε 24χρονη που διέσχιζε κάθετα την οδό Κομνηνών εκτός διάβασης. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.