ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
Πλευρά περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σταθμευμένου στην πόλη.

Χτύπησε με σφυρί τον 70χρονο συγκάτοικό του και του έκλεψε τραπεζικές κάρτες

Σοβαρό επεισόδιο στο κέντρο Θεσσαλονίκης: 31χρονος επιτέθηκε με σφυρί στον 70χρονο συγκάτοικό του, τον τραυμάτισε και του αφαίρεσε τραπεζικές κάρτες. Συνελήφθη και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Χτύπησε με σφυρί, πάνω σε καβγά, τον 70χρονο συγκάτοικό του, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και το σώμα, ενώ του αφαίρεσε δύο τραπεζικές κάρτες. Πρόκειται για άνδρα, 31 ετών, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Το επεισόδιο συνέβη, χθες το βράδυ, στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θύτης και θύμα φαίνεται να είναι χρήστες ουσιών, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ενώ ο δεύτερος διέμενε προσωρινά στο συγκεκριμένο σπίτι. Μετά το περιστατικό, ο 70χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης με θλαστικά τραύματα και κατάγματα στο σώμα. Κατά τις ίδιες πηγές, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου πέρασαν χειροπέδες στον δράστη και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι δύο τραπεζικές κάρτες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία, με την οποία οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορίες ανθρωποκτονίας με πρόθεση στον 23χρονο στη Θεσσαλονίκη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση ασκήθηκε κατά του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας 20χρονου στην Καλαμαριά, με επιπλέον κατηγορίες για οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ διερευνάται και η οπαδική σχέση του επεισοδίου.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 43χρονου μετά από καταδίκη για απείθεια

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 43χρονος σε δασώδη περιοχή, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για απείθεια. Ο ίδιος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για υποθέσεις απειλών, εξυβρίσεων και συκοφαντικής δυσφήμισης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 55χρονου στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία για βιασμό

Αστυνομικοί συνέλαβαν 55χρονο αλλοδαπό στο κέντρο Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία 52χρονης για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Η γυναίκα τον κλείδωσε στο διαμέρισμα, ενώ τον κατηγορεί για αντίστοιχη πράξη λίγες ημέρες νωρίτερα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 35χρονος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε 5χρονη ανιψιά

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 35χρονος, ύστερα από καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 5χρονης ανιψιάς του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και ενδοοικογενειακή βία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 16χρονου για ληστεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη 16χρονος στο κέντρο Θεσσαλονίκης για ληστεία σε βάρος συνομηλίκου του, από τον οποίο άρπαξε με βία κινητό και χρήματα. Ο νεαρός αρνείται κάθε εμπλοκή και παραμένει υπό κράτηση μέχρι την απολογία του αύριο.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο ατόμων για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν δύο άνδρες, 42 και 25 ετών από Ρουμανία και Υεμένη, για παράνομη μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών χωρίς νόμιμα έγγραφα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.