ΓΔ: 2024.44 0.44% Τζίρος: 200.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σεισμογράφος γραφήματος
Φωτο: Shutterstock

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ νότια της Αθήνας, επίκεντρο κοντά στα Φαλάσαρνα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:55, 45 χλμ. δυτικά-νοτιοδυτικά των Φαλασάρνων, σε απόσταση περίπου 290 χλμ. νότια της Αθήνας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 06:55 το πρωί, σε απόσταση 290 χιλιομέτρων νότια της Αθήνας.

Όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή, 45 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά των Φαλασάρνων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεισμογράφος γραφήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ κοντά στην Ξάνθη, αισθητός στη βόρεια Ελλάδα το πρωί

Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 09:16, 13 χλμ. δυτικά-βορειοδυτικά της Ξάνθης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Το επίκεντρο εντοπίζεται σε θαλάσσιο χώρο του βόρειου Αιγαίου.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Μανώλη Χνάρη, βουλευτή Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Ο Μανόλης Χνάρης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατηγορεί τη ΝΔ για έλλειψη επιχειρημάτων και σύγχυση, τονίζοντας ως αβάσιμη την άποψη ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι αρμόδιος για την καταμέτρηση αιγοπροβάτων, προκαλώντας γέλιο στους κτηνοτρόφους.