ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ιατρός στο νοσοκομείο
Φωτογραφία Shutterstock

Στο νοσοκομείο 17χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κέντρο στη Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε 17χρονη σε κατάσταση μέθης μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο. Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος για έκθεση ανηλίκου.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε μία 17χρονη, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από καταγγελία, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 38χρονου προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος, καθώς επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχου ποτού από ανήλικη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η ανήλικη διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε εμφανή κατάσταση μέθης, προκειμένου να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ανήλικες εντοπίστηκαν μεθυσμένες και ημιλιπόθυμες στην Καλαμαριά

Δύο 14χρονες από τη Γεωργία βρέθηκαν μεθυσμένες στην παραλία Καλαμαριάς, αφού κατανάλωσαν αλκοόλ που προμηθεύτηκαν από μίνι μάρκετ. Η μία διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο ιδιοκτήτης καταζητείται για πώληση σε ανήλικους.
Νίκος Παπανδρέου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπανδρέου: Αλκοόλ, τσιγάρο και social media προκαλούν ίδιο εθισμό

Ο Νίκος Παπανδρέου ζήτησε στο Ευρωκοινοβούλιο άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του εθισμού παιδιών και νέων στα social media, τονίζοντας ότι πρέπει να θεωρούνται εξίσου επιβλαβή με το αλκοόλ και το τσιγάρο.
Σημαία Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό
ΔΙΕΘΝΗ

ΛΔ Κονγκό: Ένοπλη επίθεση σε κλινική Έμπολα, απήχθησαν μητέρα και κόρη

Ένοπλοι απήγαγαν μητέρα και την 6χρονη κόρη της, θετική στον Έμπολα, από κέντρο υγείας στο Βόρειο Κίβου του Κονγκό. Ανησυχία για πιθανή εξάπλωση του ιού, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών.
Ιατρός στο νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελλείψεις προσωπικού πιέζουν τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων

Στη συγκέντρωση στο νοσοκομείο Γεννηματάς, οι εργαζόμενοι ανέδειξαν τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία, που οδηγούν σε υπολειτουργία τμημάτων, χαμηλές αμοιβές και κλειστές χειρουργικές αίθουσες και κλίνες ΜΕΘ.