ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Δωρεά 100 τάμπλετ σε μαθητές από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία-ΟΛΥΜΠΟΣ

Οι συσκευές θα διατεθούν, μέσω του υπουργείου, σε μαθητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων ή πολύτεκνες οικογένειες.

Η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία-ΟΛΥΜΠΟΣ ανακοίνωσε την δωρεά 100 τάμπλετ για τη στήριξη μαθητών σε νησιωτικές, ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας, η ΟΛΥΜΠΟΣ θα διαθέσει εκατό τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας, για τη στήριξη και υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών που βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές και απομακρυσμένα νησιά της χώρας.

Οι συσκευές θα διατεθούν, μέσω του υπουργείου, σε μαθητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων ή πολύτεκνες οικογένειες.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, συμμετέχοντας και σε αυτό το «μέτωπο» αλληλεγγύης, στέλνει το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε το μέλλον της χώρας μας και ειδικά των παιδιών μας να είναι πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Εκπνέει αύριο η προθεσμία για υποβολή του μηχανογραφικού

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται τη σχετική πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας και να επιλέγουν την επεξεργασία Μηχανογραφικού ή Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταίες ημέρες για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου

Σύμφωνα με τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές των βάσεων εισαγωγής στο 1ο, το 3ο και το 4ο Επιστημονικό Πεδίο, των Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Σπουδών Υγείας, Οικονομίας και Πληροφορικής, αντίστοιχα.
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2024: Οι τάσεις των βάσεων ανά επιστημονικό πεδίο

Συνολικά, 90.416 υποψήφιοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές, διεκδικώντας μία από τις 68.851 διαθέσιμες θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Από αυτούς, οι 74.847 υποψήφιοι προέρχονται από τα ΓΕΛ και οι 15.569 από τα ΕΠΑΛ.
Epivatiko Ploio, Peiraias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά των αναπληρωτών καθηγητών

Όπως σημείωσε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών