ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας περιπολεί έρημο δρόμο τη νύχτα.

Σταυρούπολη: 49χρονος απείλησε με καραμπίνα ανήλικους σε πάρκο

Σοβαρό περιστατικό στη Σταυρούπολη, γιατί ένας 49χρονος απείλησε με καραμπίνα ανήλικους σε πάρκο. Η Αστυνομία κατέσχεσε το όπλο και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του.

Σε σοβαρό περιστατικό εκφοβισμού φέρεται να εμπλέκεται ένας 49χρονος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος απείλησε με κυνηγετικό όπλο παρέα ανηλίκων που διασκέδαζαν σε τοπικό πάρκο. Η πράξη του κατηγορούμενου πραγματοποιήθηκε όταν, σύμφωνα με τις αρχές, ενόχληση από τη φασαρία προκάλεσε την παρέμβασή του με όπλο τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, με στόχο να επιβάλει «τάξη» στο σημείο.

Το συμβάν δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, με την Αστυνομία να προχωρά άμεσα σε έρευνα για τον εντοπισμό του υπεύθυνου του περιστατικού και την εξακρίβωση των στοιχείων του.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, μετά από έρευνα στο σπίτι του 49χρονου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά, κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο κατηγορούμενος. Ωστόσο, η χρήση του για εκφοβιστικούς λόγους εναντίον ανηλίκων συνιστά σοβαρή παράβαση του ισχύοντος νομικού πλαισίου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 49χρονου περιλαμβάνει κατηγορίες για παράνομη χρήση όπλου και πρόκειται να διαβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την περαιτέρω δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 42χρονου για δολοφονία 64χρονου στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 42χρονος στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία 64χρονου, που έγινε στις 11 Απριλίου. Το θύμα βρέθηκε με βαριές κακώσεις στο κεφάλι, ενώ ο δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα με βάση εργαστηριακά ευρήματα και αντικείμενα στην κατοχή του.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 17χρονος για βιασμό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη, μετά την απολογία του. Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και η προσέγγιση της ανήλικης.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Με περιοριστικούς όρους ελεύθεροι εφοριακός και συνταξιούχος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο εφοριακός και ο συνταξιούχος συνεργός του που κατηγορούνται για ενημέρωση καταστηματαρχών ενόψει ελέγχων, μετά από απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθώωση όλων των αστυνομικών για το έλλειμμα των 700.000 στη Θεσσαλονίκη

Αθώοι κρίθηκαν επτά αστυνομικοί που κατηγορούνταν για οικονομικό έλλειμμα άνω των 700.000 ευρώ στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, υπόθεση που ήρθε στο φως μετά την αυτοκτονία του υπεύθυνου οικονομικού το 2022.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 17χρονου για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 17χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ύστερα από καταγγελία 14χρονης για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της μέσα στο σπίτι της. Οι δύο ανήλικοι γνωρίστηκαν πρόσφατα και ο 17χρονος φιλοξενήθηκε στο σπίτι.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση σπείρας ψηφιακής απάτης στη Θεσσαλονίκη με συλλήψεις και δικογραφία

Η αστυνομία Θεσσαλονίκης εξάρθρωσε σπείρα ψηφιακής απάτης και συνέλαβε έναν 30χρονο κι έναν 19χρονη που προσπάθησαν με πλαστοπροσωπία να μεταφέρουν 10.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία.