ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Σεισμογράφος μετρά σεισμό
Φώτο: Shutterstock

Σεισμός 4 Ρίχτερ κοντά στις Καρυές του Αγίου Όρους το βράδυ της Τρίτης

Επιφανειακός σεισμός 4 Ρίχτερ καταγράφηκε 12 χλμ. βορειοδυτικά από τις Καρυές στο Άγιο Όρος, σύμφωνα με το ΑΠΘ, χωρίς να αναφερθούν ζημιές ή τραυματισμοί.

Μικρής έντασης σεισμική δόνηση, με μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε το βράδυ της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Όρους.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία του Σεισμολογικού Σταθμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ο σεισμός είχε επιφανειακό χαρακτήρα και το επίκεντρό του υπολογίζεται περίπου 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από τις Καρυές, στην έδρα της μοναστικής πολιτείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινητοποίηση αγροτών αυτοκινητόδρομος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά και τα δύο ρεύματα στα διόδια Μαλγάρων λόγω κινητοποιήσεων παραγωγών

Οι παραγωγοί απέκλεισαν τα διόδια Μαλγάρων, διακόπτοντας την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, με εκτροπές μέσω παρακαμπτηρίων. Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ σε εξέλιξη είναι μπλόκα σε Χαλκιδική, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Καβάλα και Δράμα.
Αυτοκίνητο σε χιόνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλα τα οχήματα σε έξι νομούς

Υποχρεωτικός εφοδιασμός οχημάτων με αλυσίδες ή άλλα αντιολισθητικά μέσα ισχύει σε όλο το οδικό δίκτυο Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής, εκτός αν διαθέτουν ειδικά χιονολάστιχα με το σήμα M+S και 'αλπικό'.