ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Οδοντίατρος εργαλείο γάντι
Ο οδοντίατρος προετοιμάζει τα εργαλεία για την οδοντιατρική εξέταση σε σύγχρονο ιατρείο.

Άρχισε η αποκατάσταση ζημιών στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ οι ζημιές από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο. Διασώθηκαν τα ακριβά μηχανήματα. Ευχαριστίες Γεωργιάδη και στον δήμαρχο Πελετίδη.

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 26 Ιουλίου, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Οι ζημιές, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, είναι μεγάλες και ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Φαίνεται να διασώθηκαν χωρίς βλάβες τα καινούργια και εξαιρετικά ακριβά μηχανήματα, ο αξονικός και ο μαγνητικός τομογράφος.

Η αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει γρήγορα, σημείωσε ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Χ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα αποκατασταθούν όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας ευχαριστεί για τη διαχείριση του περιστατικού και τον δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντίνο Πελετίδη.

«Στις αναρτήσεις και στις δηλώσεις μου για την διαχείριση του περιστατικού εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκα, κακώ, στην μεγάλη συμβολή και του κ. Δημάρχου Πατρών κ. Πελετίδη. 

Δεν ήταν στις προθέσεις μου να αποκρύψω την συμβολή του ούτε παίζει κανένα ρόλο για μένα το κόμμα με το οποίο εξελέγη. Ήταν εκεί αμέσως και ο ίδιος και η ομάδα του και βοήθησαν και τον ευχαριστώ» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διάδρομος νοσοκομείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαίνια γραμμικού επιταχυντή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε τον νέο γραμμικό επιταχυντή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πάτρας, επισημαίνοντας ότι προσφέρει ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία για περισσότερους ασθενείς.
Αλέξης Χαρίτσης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση επιλέγει τον δρόμο του εθνικισμού και της διχόνοιας

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση για επίθεση στη δημόσια εκπαίδευση και υγεία και υπογράμμισε ότι η Αριστερά θα παλέψει για κοινωνική δικαιοσύνη και σταθερότητα.
Φωτιά σε βιομηχανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Μερικώς ελεγχόμενη η φωτιά σε παλιά βιομηχανική εγκατάσταση

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε παλιά βιομηχανική εγκατάσταση στη Λεύκα Πάτρας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για πλήρη κατάσβεση και αποτροπή αναζωπυρώσεων.
Φωτιά σε βιομηχανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση σε παλιά βιομηχανία

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 22 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα και έξι οχήματα επιχειρούν σε παλιά βιομηχανική εγκατάσταση στη Λεύκα Πάτρας για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, με τη συνδρομή μηχανημάτων έργου και υδροφόρων.
Φωτιά σε βιομηχανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε βιομηχανικό χώρο στην Πάτρα – Ενεργοποίηση 112

Μήνυμα 112 στάλθηκε σε κατοίκους της Πάτρας λόγω πυρκαγιάς σε βιομηχανική εγκατάσταση στη Λεύκα, με οδηγία να μείνουν εντός σπιτιού και να κλείσουν πόρτες/παράθυρα. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο.
Πλατφόρμα γεωτρήσεων θάλασσα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Kρίσιμες για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας οι γεωτρήσεις στο Ιόνιο

Η επιλογή λιμένα βάσης για τις γεωτρήσεις στο Ιόνιο αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη Δυτική Ελλάδα, καθώς Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Αστακός διεκδικούν ρόλο-κλειδί, δημιουργώντας κύκλο εργασιών που ενισχύει την τοπική οικονομία.