ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Πυροσβεστικό όχημα πυρκαγιά
Φώτο: Shutterstock

Πυρκαγιά ξέσπασε σε ισόγειο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Φωτιά εκδηλώθηκε σε ισόγειο κατάστημα, στο κέντρο της Αθήνας. Το κατάστημα καταστράφηκε, ενώ ένοικοι των πάνω ορόφων απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Αγίου Παύλου, στην καρδιά της Αθήνας. Η φωτιά επεκτάθηκε άμεσα, σύμφωνα με αναφορές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταστρέφοντας ολοσχερώς τον εμπορικό χώρο και το πατάρι του.

Οι υπερκείμενοι όροφοι εκκενώθηκαν έγκαιρα, καθώς οι πυροσβέστες προχώρησαν σε απομάκρυνση ενοίκων για προληπτικούς λόγους και την ασφάλειά τους. Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματούχους, στο επιχειρησιακό έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν συνολικά 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Όπως ανακοινώθηκε, το κατάστημα υπέστη ολοσχερή καταστροφή, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, με τις πρώτες εκτιμήσεις να εστιάζουν σε πιθανό τεχνικό πρόβλημα. Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω συνέπειες για τους ενοίκους και την ευρύτερη περιοχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα κτιρίου κατέρρευσε στην Ακαδημία Πλάτωνος – Επέμβαση Πυροσβεστικής

Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από κατάρρευση στέγης και τοιχοποιίας εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας στην Ακαδημία Πλάτωνος, επί της οδού Αλαμάνας. Το κτίριο ήταν ακατοίκητο και κατέρρευσε σήμερα το πρωί.
Τρένο ΟΣΕ σταθμός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας Αθήνα - Άγιοι Ανάργυροι λόγω πυρκαγιάς

Η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα Αθήνα-Άγιοι Ανάργυροι διεκόπη από τις 06:10 λόγω πυρκαγιάς κοντά στις γραμμές. Αναμένονται καθυστερήσεις, ενώ η αμαξοστοιχία IC 50 παραμένει στον σταθμό Αθήνας.