ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης από τον Όμιλο Intracom

Στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχωρά, με δωρεά του, ο Όμιλος Intracom, ο οποίος προσφέρει 50 αναπνευστήρες πίεσης στο υπουργείο Υγείας.

Τη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας έκανε γνωστή ο Όμιλος Intracom.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Intracom: «Οι στιγμές που ζει η ανθρωπότητα είναι πρωτόγνωρες. Καλούμαστε όλοι, ως επαγγελματίες αλλά πρωτίστως ως άνθρωποι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Όμιλος Intracom, σύσσωμη η διοίκηση των εταιρειών και οι εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι σε αυτό που αισθανόμαστε ως καθήκον προς την Πολιτεία και τους συνανθρώπους μας, μετά από συνεχείς επαφές με το υπουργείο Υγείας, προχωρά και στη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η συνδρομή των εταιρειών του Ομίλου Intracom, που ξεκίνησε με τη δωρεά οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων και υλικού από την Ιntrakat, αντιπροσωπεύει ελάχιστη προσφορά στην τιτάνια προσπάθεια του υπουργείου Υγείας και εκδήλωση ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Υγείας: Έργα ύψους 80.675.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της εξάρτησης

«Έχουμε πάντα ανοιχτή της πόρτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε το πρόβλημα της εξάρτησης, σε κάθε στάδιο αυτής, χωρίς διακρίσεις» ανέφερε ο υφυπουργός κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2025 θα μπει σε πλήρη λειτουργία το δίκτυο τηλεϊατρικής στην Ελλάδα

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ε. Αγαπηδάκη, σημείωσε πως στο δίκτυο τηλεϊατρικής ενσωματώνονται και μια σειρά από wearable συσκευές και μέχρι το 2025 θα υπάρχουν 3.500 σημεία κατ' οίκον νοσηλείας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Intrakat: Με εντατικούς ρυθμούς τα έργα αποκατάστασης στην περιοχή του Ισθμού

Mε την συνδρομή ειδικών μηχανημάτων συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στην αερογέφυρα στην περιοχή του Ισθμού που καταστράφηκε από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μακρύ Γιαλού

Το νέο Πολυδύναμο Ιατρείο θα στοιχίσει 1 εκατ. ευρώ και αναμένεται να εξυπηρετήσει όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους κατοίκους των γύρω περιοχών με συνολικό πληθυσμό 5.000 μόνιμους κατοίκους.