ΓΔ: 1435.81 0.86% Τζίρος: 61.49 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

KLEEMANN: Δωρεά 21 σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών ΜΕΘ

Είκοσι μία σύγχρονες ηλεκτρικές κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας δωρίζει η KLEEMANN σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Η KLEEMANN δωρίζει 21 σύγχρονες ηλεκτρικές κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στα νοσοκομεία της χώρας. Οι νέες κλίνες θα τοποθετηθούν στις ΜΕΘ των δεκατριών βασικών και αναπληρωματικών νοσοκομείων αναφοράς, καθώς και σε νοσοκομεία των νομών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Αναφερόμενος στην απόφαση της εταιρίας, ο διευθύνων σύμβουλος της KLEEMANN, Κωνσταντίνος Κουκούντζος δήλωσε: «Η εταιρική κοινωνική ευθύνη έχει αποτελέσει διαχρονικά την πυξίδα μας σε πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες. Έτσι και τώρα, στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, θέλουμε να συμβάλουμε στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της υγείας του ελληνικού λαού. Η ενίσχυση των ΜΕΘ αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Ελπίζουμε ωστόσο, οι κλίνες αυτές να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν στην παρούσα συγκυρία και να μείνουν ως παρακαταθήκη για το εθνικό σύστημα υγείας».

Συγκεκριμένα, οι 21 κλίνες θα τοποθετηθούν στα νοσοκομεία: ΓΝ Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», ΓΝ Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», ΠΓΝ «Αττικόν», ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο», ΠΓΝ Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», ΠΓΝ Λάρισας, ΓΝ Λαμίας, ΠΓΝ Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», ΠΓΝ Ιωαννίνων, ΠΓΝ Ηρακλείου, ΓΝ Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», ΓΝΘ «Άγιος Παύλος», ΓΝΘ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ - ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» (οργανική μονάδα έδρας Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ), ΓΝΘ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», ΓΝΘ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ" και στο ΓΝ Κιλκίς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής

Όπως σημείωσε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Brian Abel-Smith αυτό θα συμβεί λόγω της ανθεκτικότητας των μικροβίων αλλά και του γεγονότος ότι στην Ευρώπη «δεν έχουμε αρκετό οπλοστάσιο στα αντιβιοτικά».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» από επιστήμονες για την έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων απαντάει σε εννέα ερωτήσεις σχετικά με τον κοκκύτη καθώς τα κρούσματα το πρώτο πεντάμηνο του 2024 έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά. Τί πρέπει να προσέχουν οι γονείς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά ανάκληση προστίμων του ΕΟΠΥΥ σε γιατρούς

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στους γιατρούς για την αναγραφή προτεινόμενου φαρμακευτικού σκευάσματος στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Οι προτάσεις του ΙΣΑ για την συνταγογράφηση των φαρμάκων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BEYOND 2024: Η συμβολή του AI στη βελτίωση του Υγειονομικού Συστήματος

«Οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιατρικό τους φάκελο εύκολα, είτε μέσω του υπολογιστή τους είτε μέσω του κινητού τηλεφώνου τους και να παρέχουν πρόσβαση στα δεδομένα του ιατρικού τους φακέλου σε γιατρούς του ΕΣΥ» ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας.