ΓΔ: 2035.57 1.15% Τζίρος: 247.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Χειροπέδες σε άνδρα
Φώτο: Χειροπέδες σε συλληφθέντα

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παραβάσεις σχετικές με ναρκωτικά στα Χανιά

Δύο αλλοδαποί, 25 και 29 ετών, συνελήφθησαν την Παρασκευή 2 Μαΐου, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, Παρασκευή 2 Μαϊου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή έκνομων ενεργειών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Χανίων, όταν πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 36,2 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 685 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη 46χρονου καταζητούμενου με διεθνές ένταλμα από τη Σερβία

Στη Βούλα συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός, καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα από τη Σερβία για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με παράνομα κέρδη άνω των 17 εκατ. δηναρίων. Τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 25χρονου για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά τον θάνατο νηπίου

Τραγικό δυστύχημα στη Δυτική Αχαΐα, όπου 3,5χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από πτώση δύο μέτρων. Συνελήφθη 25χρονος συγγενής για ανθρωποκτονία από αμέλεια· νοσηλεύεται τραυματισμένος.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλύφθηκε απάτη για αγορά ακινήτου σε πλειστηριασμό – Συνελήφθησαν δύο

Συνελήφθησαν 39χρονος και 29χρονη στην Αθήνα για απάτη μέσω ψεύτικου πλειστηριασμού ακινήτου. Η γυναίκα εμφανίστηκε ως υπάλληλος εταιρείας και απέσπασε πάνω από 45.000 ευρώ από τα θύματα.