ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Τροχαία και φορτηγό
Αστυνομικός της τροχαίας ελέγχει φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο, πιθανότατα στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Δύο θάνατοι από το τροχαίο σε διόδια, σύλληψη οδηγού φορτηγού

Σε φωτιά που ξέσπασε μετά από τροχαίο στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια του Πολυμύλου, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους απανθρακωμένα, σε περιστατικό που σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα.

Δύο άνθρωποι απανθρακώθηκαν μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 4 το απόγευμα στην Εγνατία Οδό στα διόδια Πολυμύλου.

Φορτηγό όχημα που οδηγούσε Ουκρανός υπήκοος συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα στη λωρίδα των διοδίων για e-pass και όλα τα οχήματα έπεσαν πάνω στο κουβούκλιο των διοδίων, τραυματίζοντας ελαφρά την υπάλληλο.

Μετά την πρόσκρουση, στα οχήματα ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα δύο επιβάτες του μεσαίου οχήματος να εγκλωβιστούν και να απανθρακωθούν. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στα οχήματα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Επί τόπου έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής, οι οποίοι έσβησαν την φωτιά και εντόπισαν τους δύο νεκρούς. Οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκαν χρόνο προκειμένου να ανασύρουν τις σορούς. Τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άτομα που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Βέροιας και Κοζάνης, όπως και οι δύο σοροί των εγκλωβισμένων επιβατών. Στο σημείο του δυστυχήματος η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω πυκνής ομίχλης.

Η κυκλοφορία, στο ρεύμα προς Κοζάνη έχει διακοπεί και τα οχήματα εκτρέπονται μέσω της παλιάς εθνικής οδού από Καστανιά προς Βέροια. Για να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί των οχημάτων που παραμένουν στο σημείο, σχηματίζοντας ουρά, άνοιξε βοηθητική οδός, πριν τα διόδια Πολυμύλου, που χρησιμοποιεί η Εγνατία Οδός.

Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί. Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί η διεύθυνση τροχαίας Βέροιας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός από σύγκρουση φορτηγών στην ΠΑΘΕ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, κοντά στη Σίνδο, όταν φορτηγό που οδηγούσε 36χρονος Ρουμάνος συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διάσωση τριών ανηλίκων από υπόγειο αγωγό από την Πυροσβεστική

Στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, τρεις ανήλικοι μπήκαν σε υπόγειο αγωγό προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Οι πυροσβέστες τούς έσωσαν και τους παρέδωσαν ασφαλείς στους γονείς τους.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματική οργάνωση για φορολογικές απάτες: Ένας κρατείται, δύο απολογούνται

Άρχισαν οι απολογίες για την υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης που μέσω εικονικών εταιρειών διέπραττε φορολογικές απάτες και λαθρεμπόριο. Τρεις από τους συλληφθέντες απολογήθηκαν, με έναν να προφυλακίζεται και δύο να αφήνονται ελεύθεροι.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Τρία θύματα στο Κίεβο από απογευματινή επίθεση ρωσικού drone

Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης ρωσικού drone σε κτίριο γραφείων στο Κίεβο, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βιτάλι Κλίτσκο. Τα θύματα βρέθηκαν σε αυτοκίνητα που τυλίχθηκαν στις φλόγες σε χώρο στάθμευσης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 37χρονου στη Θεσσαλονίκη για παιδική πορνογραφία

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 37χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με την κατηγορία σε κακουργηματικό βαθμό. Ο άνδρας παραμένει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών.
Κτήριο ρουμανικής βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία τουριστικής συνεργασίας Θεσσαλονίκης-Βουκουρεστίου την άνοιξη

Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι ενισχύουν τη συνεργασία τους με μνημόνιο που θα υπογράψουν οι δήμαρχοι την άνοιξη, εστιάζοντας στον τουρισμό, τις πανεπιστημιακές συνεργασίες και τη διασυνδεσιμότητα των δύο πόλεων.