ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Τροχαία και φορτηγό
Αστυνομικός της τροχαίας ελέγχει φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο, πιθανότατα στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Δύο θάνατοι από το τροχαίο σε διόδια, σύλληψη οδηγού φορτηγού

Σε φωτιά που ξέσπασε μετά από τροχαίο στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια του Πολυμύλου, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους απανθρακωμένα, σε περιστατικό που σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα.

Δύο άνθρωποι απανθρακώθηκαν μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 4 το απόγευμα στην Εγνατία Οδό στα διόδια Πολυμύλου.

Φορτηγό όχημα που οδηγούσε Ουκρανός υπήκοος συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα στη λωρίδα των διοδίων για e-pass και όλα τα οχήματα έπεσαν πάνω στο κουβούκλιο των διοδίων, τραυματίζοντας ελαφρά την υπάλληλο.

Μετά την πρόσκρουση, στα οχήματα ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα δύο επιβάτες του μεσαίου οχήματος να εγκλωβιστούν και να απανθρακωθούν. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στα οχήματα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Επί τόπου έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής, οι οποίοι έσβησαν την φωτιά και εντόπισαν τους δύο νεκρούς. Οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκαν χρόνο προκειμένου να ανασύρουν τις σορούς. Τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άτομα που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Βέροιας και Κοζάνης, όπως και οι δύο σοροί των εγκλωβισμένων επιβατών. Στο σημείο του δυστυχήματος η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω πυκνής ομίχλης.

Η κυκλοφορία, στο ρεύμα προς Κοζάνη έχει διακοπεί και τα οχήματα εκτρέπονται μέσω της παλιάς εθνικής οδού από Καστανιά προς Βέροια. Για να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί των οχημάτων που παραμένουν στο σημείο, σχηματίζοντας ουρά, άνοιξε βοηθητική οδός, πριν τα διόδια Πολυμύλου, που χρησιμοποιεί η Εγνατία Οδός.

Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί. Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί η διεύθυνση τροχαίας Βέροιας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρυσωρυχείο στοά υπόγεια
ΔΙΕΘΝΗ

28 νεκροί από κατάρρευση παράνομου χρυσωρυχείου στην Ανγκόλα

Τουλάχιστον 28 άνδρες, ηλικίας 18-40 ετών, σκοτώθηκαν όταν παράνομο χρυσωρυχείο κατέρρευσε στην επαρχία Μπένγκο της Ανγκόλα, κοντά στη Λουάντα, λόγω κατολίσθησης, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
ψηφιακή καινοτομία τεχνολογία
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο καινοτομίας με το Aristotle Innovation Forum

Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Κ. Αναστασιάδης, τόνισε πως τα πανεπιστήμια πρέπει να ξαναγίνουν χώροι ελευθερίας και γνώσης. Δεσμεύτηκε το Aristotle Innovation Forum να συνεχίσει πιο δυναμικά, με στόχο το «αλλιώς» στη συνεργασία και τη γνώση.
Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιήθηκε το 10ο αυτοοργανωμένο Pride

Με κεντρικό σύνθημα «No pride in war», διαδηλωτές με πολύχρωμες σημαίες και σημαίες Παλαιστίνης πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για το 10ο αυτοοργανωμένο Pride, προβάλλοντας μηνύματα κατά πολέμου, ομοφοβίας και έμφυλης βίας.
Σύλληψη με χειροπέδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιλκίς: Διάλυση σπείρας παράνομου στοιχηματισμού με δεκάδες εμπλεκόμενους

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δρούσε στον παράνομο στοιχηματισμό στο Κιλκίς και εξαπατούσε στοιχηματικές εταιρείες. Συνελήφθησαν πέντε μέλη, ενώ εμπλέκονται συνολικά 53 άτομα με διάφορες κατηγορίες κατά περίπτωση.
Ποδήλατο στον ήλιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμαριά: Έρχεται βασικό δίκτυο ποδηλατοδρόμων τα επόμενα δύο χρόνια

Η δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, δεσμεύτηκε για δημιουργία βασικού δικτύου ποδηλατοδρόμων εντός δύο ετών, ύστερα από αιτήματα μαθητών Ελλάδας και Ολλανδίας στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.
Επενδύσεις στην Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: 4η στην Ευρώπη η Ελλάδα σε δαπάνες για Έρευνα & Ανάπτυξη

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, στο 10ο TechSaloniki, τόνισε ότι η Πολιτεία στηρίζει έμπρακτα την καινοτομία, αυξάνοντας τις επενδύσεις στην έρευνα στο 1,54% του ΑΕΠ, με στόχο να μείνουν οι νέοι επιστήμονες στην Ελλάδα.