ΓΔ: 2024.44 0.44% Τζίρος: 200.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Λογότυπο ΔΥΠΑ
Το νέο λογότυπο της ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) σε πράσινο φόντο.

ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» στη Χαλκίδα με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις, που αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας, όλων των επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Η ΔΥΠΑ διοργανώνει την 43η «Ημέρα Καριέρας» στη Χαλκίδα, το Σάββατο 5 Απριλίου στο ξενοδοχείο Lucy (Λ. Βουδούρη 10) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις, που αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας, όλων των επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, σε επαγγέλματα που αφορούν διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση ΕΔΩ.

Ο επιτυχημένος θεσμός της ΔΥΠΑ επιστρέφει για 2η φορά στη Χαλκίδα, παρέχοντας τη δυνατότητα ελεύθερης δικτύωσης μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων από την ευβοϊκή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή, δίνοντας ευκαιρίες για διερεύνηση συνεργασιών και συνεργειών.

Όσοι προσέλθουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων
  • Πραγματοποιήσουν επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις εργασίας
  • Ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Αντίστοιχα, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό βιογραφικών, ώστε να καλύψουν τις θέσεις εργασίας για τις οποίες αναζητούν κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιάννα Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Νέες γέφυρες απασχόλησης για 50.000 πολίτες

Περισσότεροι από ένας στους τρεις ανέργους στην Ελλάδα είναι άνω των 45 ετών, γι’ αυτό η ΔΥΠΑ ξεκινά πρόγραμμα για 50.000 ανέργους άνω των 30, με έξι μήνες απασχόληση, 6ωρο και καθαρή αμοιβή 704 ευρώ μηνιαίως.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο πρόγραμμα επιδότησης 50.000 θέσεων εργασίας από την Κεραμέως

Νέο πρόγραμμα επιδότησης της ΔΥΠΑ θα δημιουργήσει 50.000 θέσεις εργασίας σε έξι μήνες, σύμφωνα με τη Ν. Κεραμέως. Η ανεργία έπεσε στο 8%, ενώ το Υπουργείο συνεχίζει να προωθεί κινήτρα για upskilling και reskilling εργαζομένων.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΥΠΑ: Αιτήσεις επιχειρήσεων από Πέμπτη για νέο πρόγραμμα εμπειρίας

Από 6 Νοεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας για ανέργους 30+, μέσω ΕΣΠΑ. Στόχος η ένταξη στην αγορά εργασίας, με 50.000 νέες θέσεις. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας.