ΓΔ: 2057.56 -0.25% Τζίρος: 166.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αραιά σύννεφα πρωινής κακοκαιρίας
Σύννεφα στον ουρανό, συνοδευόμενα από διαστήματα ηλιοφάνειας, προβλέπει η αυριανή πρόγνωση καιρού.

Αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν και μικρή άνοδος θερμοκρασίας

Αραιές νεφώσεις. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα πυκνότερες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 3 έως 19, στην Ήπειρο από 3 έως 17, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 1 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 17, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 5 έως 16 και στην Κρήτη από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα, θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως σταδιακά έως το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι ίδιας έντασης. Στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους.
Ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025

Tην Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους, κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Όμβροι σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Πτώση της θερμοκρασίας. Τοπικά ισχυροί βόρεια άνεμοι στο Αιγαίο. Ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης.