ΓΔ: 2617.02 -0.49% Τζίρος: 235.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Έλενα Ράπτη σε συνάντηση
Φώτο: SOOC

Ράπτη: Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

Σημειώνεται ότι ο τουρισμός μέσω του αθλητισμού, όχι μόνο ενισχύει την τουριστική κίνηση αλλά προάγει τις αξίες του αθλητισμού, της ευεξίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Με τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον (ΕΟΦΣΑ) & Olympian Γιώργο Πάτη Φουντά συναντήθηκε στο γραφείο της, στο υπουργείο Τουρισμού η υφυπουργός Έλενα Ράπτη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν προτάσεις που αφορούν στον αθλητισμό, καθώς και οι δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στη χώρα.

Σημειώνεται ότι ο τουρισμός μέσω του αθλητισμού, όχι μόνο ενισχύει την τουριστική κίνηση αλλά προάγει τις αξίες του αθλητισμού, της ευεξίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Όπως ανέφερε η υφυπουργός τουρισμού Έλενα Ράπτη: «Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ενισχύοντας τη διεθνή τους απήχηση και κυρίως, την προβολή της χώρας μας».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Τουρισμού λογότυπο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠ. Τουρισμού: Οι πολίτες κατανοούν τη στρατηγική, το ΠΑΣΟΚ όχι

Το υπ. Τουρισμού απαντά στην κριτική του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-27» ενισχύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, κατευθύνοντας το 70% του προϋπολογισμού σε χειμερινές διακοπές και ενισχύει τη συνοχή.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέοι κανόνες στο Χωροταξικό Τουρισμού για επενδύσεις και νησιά

Οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Τουρισμού υπογραμμίζουν ότι η τουριστική ανάπτυξη πρέπει να βασίζεται σε σαφείς κανόνες, προστασία περιβάλλοντος και προορισμών και ισορροπημένη αξιοποίηση, μέσω του νέου Χωροταξικού Πλαισίου.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ισχύ το Ειδικό Χωροταξικό για τον Τουρισμό – Εργαλείο βιώσιμης ανάπτυξης

Θεσμοθετήθηκε το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό, που συνδυάζει ανάπτυξη και επενδύσεις με προστασία περιβάλλοντος, ανάδειξη νέων περιοχών και αποσυμφόρηση επιβαρυμένων προορισμών.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστρία: Η Ελλάδα πρότυπο μεταρρυθμίσεων και προστασίας συνόρων ΕΕ

Ο καγκελάριος της Αυστρίας τόνισε την οικονομική πρόοδο της Ελλάδας και τα κοινά συμφέροντα με την Αυστρία, αναφέροντας την ανάγκη για ανταγωνιστικότητα, βιώσιμη ανάπτυξη και μείωση ενεργειακού κόστους στην Ευρώπη.
Γλυφάδα, Αθηναϊκή Ριβιέρα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γλυφάδα: Η πόλη της Αττικής που ξεχωρίζει για τη βαθιά της σχέση με τη θάλασσα

Η Γλυφάδα ξεχωρίζει για τη βαθιά της σχέση με τη θάλασσα και τις τέσσερις μαρίνες της, αποτελώντας πρότυπο ανάπτυξης, ναυταθλητισμού και ποιότητας ζωής, όπως αναδεικνύει το αφιέρωμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά.
Πύργος του Άιφελ Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Παρίσι: Επιστροφή της κολύμβησης στον Σηκουάνα το καλοκαίρι

Οι Παριζιάνοι και τουρίστες απολαμβάνουν ξανά το κολύμπι στον Σηκουάνα, με τρεις επιβλεπόμενες δωρεάν ζώνες να λειτουργούν για το καλοκαίρι, προσφέροντας δροσιά στον καύσωνα και αέρα διακοπών στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.