ΓΔ: 2024.44 0.44% Τζίρος: 200.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Λογότυπο ΔΥΠΑ
Το λογότυπο της ΔΥΠΑ σε φόντο με λιλά και μοβ αποχρώσεις.

Από σήμερα η κατάθεση των αιτήσεων για 315 εργασιακούς συμβούλους στη ΔΥΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από την Τετάρτη 11/12/2024 έως και την Παρασκευή 20/12/2024 και ώρα 23:59 αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet.

Εγκρίθηκε, από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους της ΔΥΠΑ και του ΑΣΕΠ, η προκήρυξη ΣΟΧ 3/2024, για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 315 ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων πλήρους απασχόλησης για 8 μήνες με δυνατότητα παράτασης μέχρι οκτώ μήνες και όχι πέραν της λήξης του έργου (30-06-2026), σε υπηρεσίες της Δ.ΥΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από την Τετάρτη 11/12/2024 έως και την Παρασκευή 20/12/2024 και ώρα 23:59 αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή:

gov.gr-> Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στον δημόσιο τομέα -> Πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων ή απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/proslepse-neon-ergasiakon-sumboulon

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιάννα Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Νέες γέφυρες απασχόλησης για 50.000 πολίτες

Περισσότεροι από ένας στους τρεις ανέργους στην Ελλάδα είναι άνω των 45 ετών, γι’ αυτό η ΔΥΠΑ ξεκινά πρόγραμμα για 50.000 ανέργους άνω των 30, με έξι μήνες απασχόληση, 6ωρο και καθαρή αμοιβή 704 ευρώ μηνιαίως.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο πρόγραμμα επιδότησης 50.000 θέσεων εργασίας από την Κεραμέως

Νέο πρόγραμμα επιδότησης της ΔΥΠΑ θα δημιουργήσει 50.000 θέσεις εργασίας σε έξι μήνες, σύμφωνα με τη Ν. Κεραμέως. Η ανεργία έπεσε στο 8%, ενώ το Υπουργείο συνεχίζει να προωθεί κινήτρα για upskilling και reskilling εργαζομένων.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΥΠΑ: Αιτήσεις επιχειρήσεων από Πέμπτη για νέο πρόγραμμα εμπειρίας

Από 6 Νοεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας για ανέργους 30+, μέσω ΕΣΠΑ. Στόχος η ένταξη στην αγορά εργασίας, με 50.000 νέες θέσεις. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας.