ΓΔ: 2045.81 -0.54% Τζίρος: 253.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Καλοκαίρι ήλιος ουρανός
Φώτο: Shutterstock

Καλές καιρικές συνθήκες και εξασθενημένοι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικά πυκνές ομίχλες.

Αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες κατά τόπους θα είναι πυκνές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -5 έως 14, στη Θεσσαλία από 1 έως 17, στην Ήπειρο από 2 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18-20, στα Επτάνησα από 6 έως 17-18 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 3 έως 16 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 17-19 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις 2-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο άνεμοι βορείων διευθύνσεων με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν ασθενείς άνεμοι.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17-18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και είναι πολύ πιθανό να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13-14 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένο κατάστημα Βαλένθια
ΔΙΕΘΝΗ

Κόκκινος συναγερμός για ισχυρές βροχές σε περιοχή της Καταλονίας

Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκε η επαρχία Ταραγόνα στην Καταλονία λόγω έντονων βροχοπτώσεων, με αναμενόμενα 180 χιλιοστά σε 12 ώρες. Αρχές ζητούν από τους κατοίκους της Μόντσια να αποφεύγουν μετακινήσεις και υδατορέματα.
Βροχή σε ομπρέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: H πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2025

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου τοπικές βροχές αναμένονται στα νότια Επτάνησα, σε περιοχές της Δυτικής και Νότιας Πελοποννήσου και ενδεχομένως στα Κύθηρα, ενώ υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένων καταιγίδων.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Κόκκινος συναγερμός για ισχυρές βροχές στα παράλια Αλικάντε

Η ισπανική μετεωρολογική υπηρεσία Aemet εξέδωσε κόκκινο συναγερμό για καταρρακτώδεις βροχές από αύριο στα παράλια του Αλικάντε και της Μούρθια, προειδοποιώντας για ακραίο κίνδυνο πλημμυρών και καλώντας για τήρηση οδηγιών.