ΓΔ: 2246.08 -0.65% Τζίρος: 16.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:54:40
Σύλληψη με χειροπέδες
Σύλληψη ατόμου

Σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για κλοπές

O 27χρονος αλλοδαπός δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από τις Αρχές της Τσεχίας για κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία και απάτη.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 27χρονος αλλοδαπός δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από τις Αρχές της Τσεχίας για κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία και απάτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 27χρονος κατηγορείται ότι το έτος 2023, μαζί με ένα συνεργό του, διέπραξε τουλάχιστον 4 κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία κλοπή από εταιρεία αποκομίζοντας χρηματικό όφελος άνω των 3.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικός σύλληψη δρόμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στον Ασπρόπυργο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση έγινε το πρωί της Δευτέρας 21 Απριλίου σε οικισμό του Ασπροπύργου, με 10 συλλήψεις για κλοπές, παραβάσεις όπλων και περιβάλλοντος. Συμμετείχαν πολλές δυνάμεις και χρησιμοποιήθηκε drone.
Θάνατος με θανατηφόρα ένεση
ΔΙΕΘΝΗ

Φλόριντα: Εκτέλεση θανατοποινίτη στις ΗΠΑ

Ένας 58χρονος θανατοποινίτης πρόκειται να εκτελεστεί σήμερα στη Φλόριντα για τη δολοφονία μιας 56χρονης γυναίκας κατά διάρρηξης το 1990. Η εκτέλεσή του θα γίνει με θανατηφόρα ένεση και είναι η πέμπτη στη Φλόριντα φέτος.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μετασχηματιστές στη Θεσσαλονίκη

Η αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα που έκλεβε μετασχηματιστές ΔΕΔΔΗΕ στη Χαλκηδόνα. Συνελήφθησαν δύο άτομα 40 και 30 ετών επ’ αυτοφώρω, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για βαρύτατα αδικήματα σε βάρος τριών ατόμων.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για χασίς και οπλοκατοχή

Δύο άνδρες, 30 και 33 ετών, συνελήφθησαν στη Ρόδο μετά από πολυήμερη παρακολούθηση, καθώς καλλιεργούσαν 18 δενδρύλλια κάνναβης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 235 γραμμάρια χασίς, δύο περίστροφα και φυσίγγια.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για απάτη με πρόσχημα διαρροή ρεύματος

Τρεις άνδρες, 23, 28 και 41 ετών, συνελήφθησαν στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης όταν προσπάθησαν να εξαπατήσουν 61χρονη, προσποιούμενοι υπαλλήλους ΔΕΗ, με αφορμή δήθεν διαρροή ρεύματος, ζητώντας να βάλει χρήματα και τιμαλφή σε σακούλα.