ΓΔ: 1390.25 -0.88% Τζίρος: 130.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 DATA
Φωτο: BusinessDaily.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μετρό και τραμ για την 28η Οκτωβρίου

Ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν τη Δευτέρα σε μετρό και τραμ με εντολή της ΕΛΑΣ, λόγω της διεξαγωγής των παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ:

  • Ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν δίχως να πραγματοποιούν στάση.
  • Η γραμμή 6 του τραμ «Πικροδάφνη - Σύνταγμα» θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΦΙΞ» από τις 8 το πρωί.
  • Η γραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας - Αγία Τριάδα Πειραιά» θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» από τις 9 το πρωί.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα δίκτυα του μετρό και του τραμ αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Metro-Eisitirio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λειτουργία πυλών εισόδου - εξόδου στους σταθμούς επέκτασης της γραμμής 3

«Η προσθήκη νέου αναβαθμισμένου εξοπλισμού στο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο συνδυασμένων παρεμβάσεων και αλλαγών που υλοποιούνται από τις Συγκοινωνίες Αθηνών» είπε ο κ. Σπηλιόπουλος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αττική, ποιοι δρόμοι κλείνουν

Ενόψει της διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης πολλοί δρόμοι στην Αττική θα έχουν σταδιακή ή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας. Εξαιρούνται τα συνοδευτικά οχήματα και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φάρσα οι απειλές για βόμβες στο κέντρο της Αθήνας που έλαβε η ΕΛΑΣ

Αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 2 του Μετρό. Με εντολή της Aστυνομίας, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί πραγματοποιούν και πάλι στάση στον σταθμό «Σύνταγμα».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινά χωρίς στάση οι συρμοί στο «Σύνταγμα» λόγω απειλής βόμβας

Συναγερμός έχει σημάνει από νωρίς το πρωί στην Αστυνομία μετά από email που εστάλη σε υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ και προειδοποιούσε για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.