ΓΔ: 1425.07 0.47% Τζίρος: 11.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:12:08 DATA
Φωτο: Shutterstock

Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε Παλαιστίνη και Λίβανο στη Θεσσαλονίκη

Στις 19:00 υπάρχει κάλεσμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό και λιβανέζικο λαό στο άγαλμα Βενιζέλου, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και πορεία.

Τρεις συγκεντρώσεις αναμένεται να γίνουν σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί, είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΣΙΔΕΝΟΡ, με τους διαμαρτυρόμενους να ζητούν ανάκληση απολύσεων.

Ακόμα, στις 16:00 φοιτητές θα διαμαρτυρηθούν έξω από γραφείο καθηγητή στην Καλαμαριά για δικά τους ζητήματα.

Τέλος, στις 19:00 υπάρχει κάλεσμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό και λιβανέζικο λαό στο άγαλμα Βενιζέλου, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και πορεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Thessaloniki, Deth
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επεκτάσεις οδικού ηλεκτροφωτισμού στο επαρχιακό δίκτυο

Το θέμα που αφορά τον τρόπο δημοπράτησης των συγκοινωνιακών έργων προέκυψε, γιατί το καλοκαίρι, στη δεύτερη τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, προστέθηκαν κάποια επαρχιακά δίκτυα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση καρτών σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

Στο πλαίσιο της σύμβασης της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης με τον ΟΑΣΘ, προβλέπεται η έκδοση 2.200 καρτών απεριορίστων διαδρομών για το σχολικό έτος 2024- 2025, με δυνατότητα, ωστόσο, αύξησης του αριθμού τους.
Erdogan, Tourkia, Turkey
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ερντογάν απειλεί με αντίποινα απέναντι στην ισραηλινή επιθετικότητα

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε πως η ισραηλινή κυβέρνηση μετά την Παλαιστίνη και τον Λίβανο θα βάλει στο στόχαστρο την Τουρκία υπογραμμίζοντας ότι προσπαθεί με προκλήσεις να παρασύρει τις χώρες σε πόλεμο.
ΔΙΕΘΝΗ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για χερσαία επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο

Ενώ συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη χώρα, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας σημείωσε πως Η εξόντωση του Νασράλα είναι ένα σημαντικό βήμα αλλά δεν είναι το τέλος, ενώ επιβεβαιώθηκε και ο θάνατος του επικεφαλής της Χαμάς στον Λίβανο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενιαίο θα είναι το εισιτήριο στα μέσα μαζικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης γνωστοποιεί ότι «τιμές και εκπτωτικά, θα ανακοινωθούν από τον τομέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών».