ΓΔ: 1429.73 -0.57% Τζίρος: 191.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 DATA
Φώτο: Aris Oikonomou / SOOC

Στις 20 Νοεμβρίου σε 24ωρη πανελλαδική απεργία και η ΑΔΕΔΥ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μετά και τη χθεσινή απόφαση της ΓΣΕΕ, οριστικοποιεί την ημερομηνία πραγματοποίησης της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης, που έχει ήδη αποφασίσει, για την Τετάρτη, 20 του Νοέμβρη» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μετά την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ ότι θα προχωρήσει σε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 20 Νοεμβρίου, η ΑΔΕΔΥ που εδώ και καιρό είχε ανακοινώσει πανελλαδική – πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 13 Νοεμβρίου, τροποποίησε την απόφασή της.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τα εξής:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μετά και τη χθεσινή απόφαση της ΓΣΕΕ, οριστικοποιεί την ημερομηνία πραγματοποίησης της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης, που έχει ήδη αποφασίσει, για την Τετάρτη, 20 του Νοέμβρη 2024, προκειμένου η απεργία να είναι Γενική και να έχει πανεργατικά-πανυπαλληλικά χαρακτηριστικά.

Στο Γενικό Συμβούλιο της 10ης του Οκτώβρη θα συζητηθούν όλα τα μέτρα οργάνωσης και στήριξης της απεργίας.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apergia, Poreia, Diadilosi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24ωρη πανελλαδική απεργία, ποιοι απεργούν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Για ένα 24ωρο δεν θα λειτουργεί τίποτα, ενώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική θα κινηθούν συγκεκριμένες ώρες, ώστε να εξυπηρετήσουν όσους πολίτες θελήσουν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Business Daily συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση απεργούν από τις 05.00 π.μ. της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου έως τις 05.00 π.μ. της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου μετά την κήρυξη γενικής απεργίας από την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα.