ΓΔ: 1429.79 0.43% Τζίρος: 100.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω της πυρκαγιάς στη Motor Oil

Διακοπή κυκλοφορίας και του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Κινέτας - Κορίνθου, εξαιτίας της πυρκαγιάς. Νωρίτερα με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας.

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, προχώρησε η Αστυνομία.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του κόμβου των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Διακοπή κυκλοφορίας και του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Κινέτας - Κορίνθου, εξαιτίας της πυρκαγιάς. Νωρίτερα με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ύφεση η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil - Τρεις τραυματίες

Από την πυρκαγιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άνω άκρα 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και λαμβάνουν όλη την αναγκαία φροντίδα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Χαλκιδικής λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής Αικατερίνης Ζωγράφου, αποφασίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στους Δήμους Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Πλατανιά Χανίων που ξέσπασε νωρίτερα

Αποφύγαμε τα χειρότερα δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Τσαπάκος, που μαζί με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη βρίσκονται επί τόπου της πληγείσας περιοχής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στα Σπάτα

Επιπλέον, οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στις Λιβανάτες Φθιώτιδας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13.30 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες