ΓΔ: 1429.79 0.43% Τζίρος: 100.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Σε ισχύ από αύριο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 έως και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 07:00, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 35ο χλμ. έως και το 37,02ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες.

Σημειώνεται ότι εξαιτίας των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Καπανδριτίου (36,455ο χλμ.), θα είναι κλειστός.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του οδικού δικτύου Περαίας - Ν. Μηχανιώνας

Παράλληλα, έγινε μεταξύ άλλων πλήρης καθαρισμός των αγωγών αποχέτευσης και των φρεατίων υδροσυλλογής από φερτές ύλες και αντικείμενα και κατασκευή τάφρου για την καλύτερη απορροή των ομβρίων από το οδόστρωμα.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθηνών-Λαμίας για το Ράλλυ Ακρόπολις

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς προκειμένου να αποφευχθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα, να συνεργάζονται και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Πρόταση χρηματοδότησης έργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

«Επιβάλλεται ο εκσυγχρονισμός του δικτύου μας για να μπορέσουμε να μεταφέρει υπάρχουσες παροχές ύδατος με ασφάλεια έως τους τελικούς χρήστες» ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης.