ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος γενικά καιρός αναμένεται σήμερα με ανέμους έως 3-4 μποφόρ

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Στη Δυτική Ελλάδα οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού κατά βάση μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30-31, στη Θεσσαλία από 11 έως 32, στην Ήπειρο από 11 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 12 έως 33 βαθμούς, στα Επτάνησα από 19 έως 26-28 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί-δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές-δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς (στα βόρεια/βορειοανατολικά του νομού οι μέγιστες θερμοκρασίες αναμένεται να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερες).

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28-29 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σώματα ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις σε ετοιμότητα για την «ATENA»

Συστάσεις εξέδωσε εκ νέου η Πολιτική Προστασία προς τους πολίτες προκειμένου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.