ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στα ηπειρωτικά

Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στα ανατολικά και δυτικά. Άνεμοι έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη.

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχής και πιθανές καταιγίδες στο Αιγαίο, στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30, στη Θεσσαλία από 10 έως 31, στην Ήπειρο από 9 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 10 έως 31 βαθμούς, στα Επτάνησα από 17 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 27-29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κ. και Β. Αιγαίο θα πνέουν γενικά νότιοι άνεμοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ν. Αιγαίο θα πνέουν γενικά δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σώματα ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις σε ετοιμότητα για την «ATENA»

Συστάσεις εξέδωσε εκ νέου η Πολιτική Προστασία προς τους πολίτες προκειμένου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτώση της θερμοκρασίας με νεφώσεις βροχές και κάποιες καταιγίδες

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν, ενώ θα πνέουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31-32 βαθμούς.