ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:20:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos
Φωτο: Shutterstock

Tοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, φυσιολογικές θερμοκρασίες

Στην Αττική αναμένονται αρκετές τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι. Φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα αυξηθούν. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους από το μεσημέρι κι έπειτα στην Νότια και Δυτική Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην Κεντρική και Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 19 έως 32, στη Θεσσαλία από 20 έως 35, στην Ήπειρο από 17 έως 32, στη Στερεά από 19 έως 33, στην Πελοπόννησο από 16 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 32, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 22 έως 31 και στην Κρήτη από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 50 κλήσεις έχει λάβει για την Αττική η Πυροσβεστική

Σημειώνεται ότι συστάσεις εξέδωσε εκ νέου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.