ΓΔ: 1431.19 0.30% Τζίρος: 359.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή στην Αθήνα από την ΕΛΑΣ

Όπως διευκρινίζει η ΕΛΑΣ, «η συγκεκριμένη απαγόρευση επιβάλλεται, επειδή οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει».

Με απόφαση του διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στην πλατεία Συντάγματος από μέλη του κινήματος «Συντακτική Εθνοσυνέλευση - Άμεση Δημοκρατία» καθώς και η πραγματοποίηση προσυγκέντρωσης την ίδια ημέρα, στις 10:30, από μέλη της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων».

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η απαγόρευση συγκεντρώσεων ισχύει από τις 06:00 της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου έως τις 06:00 της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου στην περιοχή που περικλείεται από τις εξής οδούς και λεωφόρους: Λεωφ. Αλεξάνδρας - Ζαχάρωφ - Λεωφ. Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Σπ. Μερκούρη - Βρυάξιδος - Υμηττού - Ηλ. Ηλιού - Αμβρ. Φραντζή - Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού - Χαμοστέρνας - Πειραιώς - Ιερά Οδός - Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Αχιλλέως - Πλ. Καραϊσκάκη - Καρόλου - Μάρνη - 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) - Λεωφ. Αλεξάνδρας.

Όπως διευκρινίζει η ΕΛΑΣ, «η συγκεκριμένη απαγόρευση επιβάλλεται, αφ΄ ενός επειδή οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει και αφετέρου γιατί από τη διεξαγωγή τους εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής τους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 50 κλήσεις έχει λάβει για την Αττική η Πυροσβεστική

Σημειώνεται ότι συστάσεις εξέδωσε εκ νέου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αττική οδό λόγω της εξόδου των εκδρομέων

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 σήμερα και αύριο (22/6), από 08:00 έως τις 13:00 ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική

Για την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων και δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.