ΓΔ: 2229.59 -1.37% Τζίρος: 232.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:11
Ισχυρή καταιγίδα βροχής
Έντονη βροχόπτωση και καταιγίδα σαρώνουν δασική περιοχή και δρόμο.

Βροχές και καταιγίδες από το πρωί έως τις πρώτες βραδινές ώρες

Φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες.

Αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας και στη Χαλκιδική. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στο Βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη και θα ενισχυθούν. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τα ορεινά ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 21 έως 32, στη Θεσσαλία από 22 έως 34, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 19 έως 32, στην υπόλοιπη Στερεά από 20 έως 33, στην Πελοπόννησο από 17 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 33, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 19 έως 32 και στην Κρήτη από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες από το πρωί έως τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται βροχές και καταιγίδες μετά το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχυροί άνεμοι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 19 Απριλίου 2026

Την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 αναμένεται άστατος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, δίνοντας όμβρους και τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως σε ορεινά τμήματα.