ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Καλοκαίρι ήλιος ουρανός
Φώτο: Shutterstock

Ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα

Φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά κύριο λόγο στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο.

Αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά κύριο λόγο στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 19 έως 34, στη Θεσσαλία από 20 έως 36, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 19 έως 34, στην υπόλοιπη Στερεά από 20 έως 35, στην Πελοπόννησο από 18 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 34, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 23 έως 32 και στην Κρήτη από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως στο Θερμαϊκό και στις Σποράδες από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025

Για τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025 προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τοπικές βροχές αρχικά σε Θράκη και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά.
Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γένοβα και τις γύρω περιοχές

Ισχυρή κακοκαιρία στη Γένοβα προκάλεσε κατάρρευση τείχους πάρκου, ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο λιμάνι, καθώς και καταστροφή στέγης δημοτικής επιχείρησης, χωρίς τραυματισμούς. Σε ετοιμότητα οι αρχές.
Ήλιος, Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς.