ΓΔ: 2505.37 0.97% Τζίρος: 303.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Καλοκαίρι ήλιος ουρανός
Ο λαμπερός ήλιος καλοκαιριού σε καθαρό γαλάζιο ουρανό, ιδανικό για άρθρο πρόβλεψης καιρού.

Ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις και φαινόμενα το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Αναμένεται ηλιοφάνεια όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 22 έως 37, στη Θεσσαλία από 23 έως 38, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 20 έως 37, στην υπόλοιπη Στερεά από 22 έως 37, στην Πελοπόννησο από 21 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 36, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 37 και στις Κυκλάδες από 24 έως 34, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 35 και στην Κρήτη από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 28 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η σημαία των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει το κέντρο των ΗΠΑ και κινείται ανατολικά

Ισχυρό κύμα καύσωνα σαρώνει τις ΗΠΑ, με θερμοκρασίες-ρεκόρ να απειλούν να επηρεάσουν το Μουντιάλ και τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Σικάγο και άλλες πόλεις λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των πολιτών.
Καύσωνας καλοκαίρι ήλιος
ΔΙΕΘΝΗ

Ρεκόρ καύσωνα τον Ιούνιο για την Αυστρία: Το πιο παρατεταμένο κύμα

Η Αυστρία βίωσε το μεγαλύτερο καύσωνα Ιουνίου στην ιστορία της, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να ξεπερνούν τα προηγούμενα ρεκόρ κατά 1,4°C και πολλές περιοχές να έχουν πάνω από 10 μέρες πάνω από 30°C, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.