ΓΔ: 1436.11 0.25% Τζίρος: 72.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
OLP, Perama, naupigoepiskeuastiki - zwni

ΟΛΠ Α.Ε.: Ένας τραυματίας στο ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων Γ2

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο χειριστής του περονοφόρου τοποθέτησε τον κάδο στο Mafi, ωστόσο, ο κάδος στη συνέχεια έπεσε τραυματίζοντας έναν άλλον συνάδελφο χειριστή.

Η ΟΛΠ Α.Ε. ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί, ώρα 9:24 π.μ., σημειώθηκε ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων της εταιρείας στη Διαχείριση Γ2. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη κατά τη φόρτωση ενός κάδου εκσκαφέα από τον προβλήτα της Διαχείρισης Γ2 σε ένα Mafi (πλατφόρμα μεταφοράς), το οποίο προοριζόταν για μεταφορά σε πλοίο.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο χειριστής του περονοφόρου τοποθέτησε τον κάδο στο Mafi, ωστόσο, ο κάδος στη συνέχεια έπεσε τραυματίζοντας έναν άλλον συνάδελφο χειριστή. Οι εργαζόμενοι της Διαχείρισης Γ2 έσπευσαν αμέσως για να βοηθήσουν τον τραυματίασυνάδελφό τους.

Άμεσα κατέφτασε και το ασθενοφόρο του ΟΛΠ, το οποίο βρίσκεται σταθμευμένο συνεχώς εντός του λιμένος, στο συγκεκριμένο σημείο. Οι τραυματιοφορείς παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μετέφεραν τον τραυματία στο Νοσοκομείο Metropolitan για την αναγκαία φροντίδα και θεραπεία του. Παράλληλα ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αστυνομία, στελέχη της οποίας βρέθηκαν στο σημείο για κάθε αναγκαία περαιτέρω ενέργεια.

Οι σκέψεις μας είναι με τον τραυματία συνάδελφό μας και την οικογένειά του. Με δεδομένη την υποστήριξή μας με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η ταχεία και πλήρης ανάρρωσή του, διατηρούμε στενή επικοινωνία με το νοσοκομείο για να ενημερωνόμαστε για την κατάσταση του τραυματία χειριστή μας.

Στον ΟΛΠ, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Οι κανονισμοί του Οργανισμού είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την ισχύουσα νομοθεσία, για την προστασία της υγείαςκαι ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρμόδιες αρχές για τη διεξαγωγή ενδελεχούς και διαφανούς έρευνας για τα αίτια του ατυχήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-OLP-Askisi
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΠ: Άσκηση για αντιμετώπιση θαλάσσιας, χερσαίας ρύπανσης από ατύχημα

Οι τακτικές ασκήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο πρόληψης που έχει στόχο τη συνεχή προετοιμασία και ετοιμότητα της Εταιρείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αντίστοιχων καταστάσεων.