ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:22:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με αρκετές νεφώσεις και κάποιες βροχές

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.

Βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. Τοπικά έντονα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά και βόρεια τμήματα. Εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη. Υψηλές κατά τόπους θερμοκρασίες.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024 στο Βόρειο Ιόνιο αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετά ηπειρωτικά τμήματα. Τοπικά έντονα θα είναι τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 16 έως 35, στη Θεσσαλία από 17 έως 36-38, στην Ήπειρο από 18 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 20 έως 36-38 βαθμούς, στα Επτάνησα από 22 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 33-35 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Στα περισσότερα τμήματα του Αιγαίου θα πνέουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, με αυξημένη να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Λίγες νεφώσεις που θα είναι πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά. Θα υπάρξουν τοπικές βροχές και καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα. Ενισχυμένοι θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.