ΓΔ: 1431.88 0.62% Τζίρος: 95.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συνελήφθη ένας άντρας για διακίνηση ναρκωτικών στη νότια Αττική

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών σχετικών με τη δράση του κατηγορουμένου στην διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων Αττικής, αστυνομικοί τον εντόπισαν και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το απόγευμα στην περιοχή της Βούλας, ένας 27χρονος που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και βία κατά αστυνομικών. Την σύλληψη πραγματοποίησαν άνδρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής,  
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών σχετικών με τη δράση του κατηγορουμένου στην διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων Αττικής, αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 27χρονος, προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψή του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, ενώ από έρευνα στο σπίτι και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 4 γραμμ. κοκαΐνης,
  • 128 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 14 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,
  • 27.150 ευρώ,
  • μία μοτοσικλέτα,
  • 2 ζυγαριές ακριβείας,
  • κινητό τηλέφωνο,
  • σιδερογροθιά και
  • αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Elliniki Astynomia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για αιματηρό επεισόδιο σε beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Πολυγύρου, με τον έναν εξ αυτών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φαίνεται να δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη άνδρα για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή της Πιερίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνεργοί του συλληφθέντα τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένο σε περιοχή της Πιερίας και ισχυρίστηκαν ότι η κόρη του έχει δήθεν τραυματιστεί και ζήτησαν χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκάδες έλεγχοι σε ανήλικους από την αστυνομία στο Ωραιόκαστρο

Κατά τη διάρκεια της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία, ελέγχθηκαν συνολικά 70 ανήλικοι, με τη συνδρομή αστυνομικών των διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Στα Χανιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», 25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός με πιστόλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.