ΓΔ: 1386.46 0.23% Τζίρος: 0.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:32:14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Ηλιοφάνεια με κάποιες νεφώσεις, ανέμους και αυξημένες θερμοκρασίες

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στη Βόρεια Κρήτη και τις θερμές ώρες στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 προβλέπεται ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 34 βαθμούς), 23 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία τοπικά έως τους 38 βαθμούς), 21 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 25 έως 38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 26 έως 35 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και από το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μικροσκόπιο των επιστημόνων επτά νησιά της χώρας λόγω της λειψυδρίας

Το Αγαθονήσι, η Αμοργός, η Θάσος, η Κάσος, η Σέριφος, η Σίφνος και οι Παξοί, τίθενται στο επίκεντρο μελετών, με σκοπό να υπολογιστούν οι σημερινές ανάγκες τους ως προς τη μελλοντική ζήτηση του νερού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις και σταθερές θερμοκρασίες

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές στα νότια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Ισχυροί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κινηθεί η θερμοκρασία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοπέρνικος: Το 2024 θα καταστεί το πιο θερμό έτος στην ιστορία

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου οι καύσωνες αποτέλεσαν κοινό φαινόμενο σε αρκετές χώρες του κόσμου, με τη θερμοκρασία να είναι 1,48 βαθμούς Κελσίου πάνω από το φυσιολογικό επίπεδο της περιόδου 1850-1900.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που ενδέχεται να υπάρξουν τοπικές βροχές

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και νότια κυρίως ορεινά τμήματα, μέτριοι άνεμοι στο Αιγαίο.