ΓΔ: 1449.4 -0.63% Τζίρος: 71.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους στον Ασπρόπυργο λόγω πυρκαγιάς

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και από αέρος δύο ελικόπτερα.

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη στον Ασπρόπυργο και καίει ξερά χόρτα και απορρίμματα. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και από αέρος δύο ελικόπτερα.

Επιπλέον, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη πριν λίγο στους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω των καπνών από την πυρκαγιά. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε απορρίμματα στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην περιφέρεια Κρήτης

Η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα του 112 σε κατοίκους της Στιμάγκας Κορινθίας λόγω της πυρκαγιάς

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές, εκ των οποίων, οι 45 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη πέντε πυρκαγιές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 38 ανήλθαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις πυρκαγιές σε Πογωνιά Βόνιτσας και σε Κανάλακι Πρέβεζας, ενώ υπό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές σε Σουφλί Έβρου και σε Μαγούλα Αττικής.