ΓΔ: 1404.26 0.27% Τζίρος: 128.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Alexandros Litsardakis / SOOC

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Κατσιμίδι της Πάρνηθας

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 3 πεζοπόρα τμήματα και 15 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κατσιμίδι στην Πάρνηθα. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 3 πεζοπόρα τμήματα και 15 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Παράλληλα, τις πυροσβεστικές δυνάμεις συνδράμουν εθελοντές, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Επιπλέον σε εξέλιξη είναι στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συντονιστική σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας, με την συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργείων, Σωμάτων Ασφαλείας , των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων φορέων .

Λόγω της εκδήλωσης της φωτιάς στο Κατσιμίδι στην Πάρνηθα η Αστυνομία προχώρησε στις εξής εκτροπές:

  • Επαρχιακή οδός Μαλακάσας και Μερκουρίου
  • Ιπποκράτους και Λεωφόρος Τυρταίου
  • Τατοΐου και Χλόης
  • Κόμβο της Μαλακάσας στο ύψος της Σφενδάλη
  • Επαρχιακή οδό Μαλακάσας και Ανεξαρτησίας
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενισχύεται η πυροσβεστική στην Άνδρο όπου και μαίνεται πυρκαγιά

Στην Αττική από το πρωί εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Καλύβια και Μαρκόπουλο που χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο, ενώ οριοθετήθηκε και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον Ασπρόπυργο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία - Σε ύφεση οι πυρκαγιές σε Μεγαλόπολη και Κρανίδι

Στο μεταξύ χθες το βράδυ λίγο πριν τις 11 ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μπίστι της Ύδρας. Για την κατάσβεση της επιχειρούν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα, 5 εθελοντές και ένα ελικόπτερο.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ύφεση βρέθηκε πλέον η πυρκαγιά στον Έβρο μετά από 16 ημέρες

Tο τελευταίο εικοσιτετράωρο εκδηλώθηκαν 49 νέες δασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Ειδικότερα: