ΓΔ: 2613.73 -0.03% Τζίρος: 242.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Βασίλης Κικίλιας Βουλή
Ο Βασίλης Κικίλιας μιλάει στη Βουλή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης.

Αναστέλλονται οι άδειες στο τομέα της Υγείας λόγω κορωναϊού

Αναστέλλονται και ανακαλούνται μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες του προσωπικού στον τομέα της υγείας, με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αναστέλλονται και ανακαλούνται μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες του προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας, των Κεντρικών Υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, του ΕΚΕΑ, της ΕΚΑΠΥ, του ΙΦΕΤ και των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Τοπικά Ιατρεία), καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας σε όλη τη χώρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς αξονικό τομογράφο το ΠΓΝ Αττικόν, ερώτηση στη Βουλή από Δούρου

Με ερώτηση στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά απαντήσεις για τη συνεχή αδυναμία των δύο αξονικών τομογράφων του «Αττικόν», προκαλώντας ανησυχία για την ασφάλεια των ασθενών και απαιτώντας άμεσα μέτρα και ενημέρωση για τις βλάβες.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Καταστρατήγηση του ΠΙΣ και κράτους δικαίου από τον υπ. Υγείας

Ο Γιάννης Τσίμαρης του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον υπουργό Υγείας για κατάργηση του αυτοδιοίκητου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, επιβάλλοντας διορισμένη διοίκηση και αγνοώντας δικαστικές αποφάσεις και τη δημοκρατική διαδικασία.
φαρμακευτική βιομηχανία μηχανή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΟΦ και Υπ. Υγείας Κύπρου συνεργάζονται για κανονιστική φαρμάκων

Συνάντηση του προέδρου του ΕΟΦ Δρ. Σπύρου Σαπουνά με τον Κύπριο υπουργό Υγείας, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου στη ρύθμιση φαρμάκων, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την υλοποίηση κοινών δράσεων υγείας.
Σύνορα Βραζιλίας Βενεζουέλας
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί από χανταϊό στην Ανσοατέγκι, ύποπτοι δύο θάνατοι στη Μπαρίνας

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από χανταϊό στην Ανατολική Βενεζουέλα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Δύο ακόμη θάνατοι υγειονομικών ερευνώνται, χωρίς σύνδεση με τα προηγούμενα κρούσματα, ενώ ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Θεμιστοκλέους: Ετοιμότητα ΕΚΑΒ και ΕΣΥ ενόψει του καύσωνα

Σε ετοιμότητα ΕΚΑΒ και ΕΣΥ για τον καύσωνα, σύμφωνα με τον Μ. Θεμιστοκλέους. Έκκληση στους πολίτες, ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες, να τηρούν μέτρα προστασίας. Ενισχύθηκαν βάρδιες ΕΚΑΒ, χωρίς μέχρι στιγμής αυξημένη πίεση στις δομές υγείας.
νοσοκομειακός διάδρομος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα ΕΚΑΠΥ εντάχθηκαν πλήρως τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Από 1η Ιουλίου 2026, τα στρατιωτικά νοσοκομεία και το ΝΙΜΤΣ προμηθεύονται φάρμακα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ΕΚΑΠΥ. Ήδη έχουν κατατεθεί πάνω από 100 παραγγελίες, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας.