ΓΔ: 2659.06 -0.13% Τζίρος: 373.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:05:38
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά

Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Aρείου Πάγου

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι.

Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 00:45 άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ εναντίον της σκοπιάς, που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της πρόεδρου στην περιοχή του Παπάγου και διέφυγαν.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι, ενώ πήρε φωτιά ένα περιπολικό.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο περιπολικό, που υπέστη φθορές, επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Η αστυνομία προχώρησε σε 9 προσαγωγές από το σημείο, αλλά δεν προέκυψε κάτι εις βάρος των προσαχθέντων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Την έρευνα για το περιστατικό την έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Ταραχές στο Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Νέες διαδηλώσεις και απεργίες αύριο στη Γαλλία

Νέο κύμα διαδηλώσεων και απεργιών αναμένεται αύριο στη Γαλλία με συμμετοχή έως 700.000 ατόμων και ισχυρή αστυνομική παρουσία. Συνδικάτα καταγγέλλουν αυταρχισμό των αρχών, ενώ οι κινητοποιήσεις θα επηρεάσουν κυρίως παιδεία και μεταφορές.
Πορτογαλική Βουλή κτήριο
ΔΙΕΘΝΗ

Ακτιβιστές στήνουν σκηνές για το δικαίωμα στη στέγη σε Λισαβόνα και Πόρτο

Δεκάδες ακτιβιστές για το δικαίωμα στη στέγη διανυκτέρευσαν σε σκηνές στο κέντρο Λισαβόνας και Πόρτο, παρά τις επανειλημμένες απομακρύνσεις από την αστυνομία. Στήθηκαν περίπου 60 σκηνές στη Λισαβόνα και 30 στο Πόρτο.