ΓΔ: 1404.26 0.27% Τζίρος: 128.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σε εξέλιξη τρεις φωτιές σε ισάριθμες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης

Στον Μελισσουργό του δήμου Βόλβης εκδηλώθηκε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση και στο σημείο επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα της 2ης ΕΜΟΔΕ και 15 οχήματα.

Τρεις φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη σε ισάριθμες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν τόσο με χερσαία όσο και εναέρια μέσα, ενώ το έργο τους δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι.

Στον Μελισσουργό του δήμου Βόλβης εκδηλώθηκε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση και στο σημείο επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα της 2ης ΕΜΟΔΕ και 15 οχήματα, ενώ ρίψεις πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο.

Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε χαμηλή βλάστηση στον Λαγκαδά, όπου στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και συνδράμουν υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επιπλέον κινητοποιήθηκαν πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Η τρίτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα στην περιοχή των Βασιλικών όπου έχουν σπεύσει 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Ταυτόχρονες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οκτώ από αυτές ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες, ωστόσο ισχυρές επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα κατάφεραν να τις περιορίσουν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώθηκαν 33 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Αυτή τη στιγμή δίνεται μάχη με τις φλόγες σε δασική έκταση στο Ορθοβούνι Καλαμπάκας, κοντά σε σπίτια. Στις 17:22 εκδόθηκε μήνυμα 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από Ορθοβούνι προς Τρυγόνα.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, σηκώθηκαν τα πρώτα εναέρια μέσα

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Ρεθύμνου Μιχάλης Σαρρής, κάνει λόγο για μεγάλο αγώνα ώστε οι φλόγες να μη ζώσουν οικισμούς που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τα δύο μέτωπα.