ΓΔ: 1407.03 -0.97% Τζίρος: 71.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Ανοιχτά τα διόδια στον Ισθμό, σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών Κορίνθου

Τα διόδια Ελευσίνας και Ισθμού είναι ανοιχτά, δηλαδή οι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν ενώ ταυτόχρονα οι υπάλληλοι τους μοιράζουν νερά.

Να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους οδηγούς που θέλουν να φτάσουν στον προορισμό τους, προσπαθούν οι αρχές στην Κόρινθο, μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η ανατροπή του βυτιοφόρου και στη συνέχεια η απόφαση να κατεδαφιστεί η αερογέφυρα στον Ισθμό, που έπαθε ανεπανόρθωτες βλάβες.

Τα διόδια Ελευσίνας και Ισθμού είναι ανοιχτά, δηλαδή οι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν ενώ οι υπάλληλοι τους μοιράζουν νερά.

Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση

Αυτή την ώρα, συνεχίζεται κανονικά η έξοδος των εκλογέων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς έπειτα από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας, η κίνηση των οχημάτων έχει ομαλοποιηθεί.

Πλέον οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται είναι ελάχιστες και οι οδηγοί μπορούν να μετακινούνται κανονικά στο ρεύμα εξόδου προς Κόρινθο από τις 3 λωρίδες κυκλοφορίας που δόθηκαν από το πρωί και σύμφωνα με τις υπόλοιπες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας, οχήματα και στελέχη της οποίας βρίσκονται παντού κατά μήκος της διαδρομής για να δίνουν οδηγίες.

Επισημαίνεται ότι μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τον παραχωρησιούχο, τα διόδια Ελευσίνας και Ισθμού στο ρεύμα προς Κόρινθο είναι από το πρωί και για όλη τη διάρκεια της ημέρας ανοικτά.

Παράλληλα τα τεχνικά συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες καθαίρεσης του τμήματος της αερογέφυρας που έπαθε ζημιές από την πυρκαγιά στο βυτιοφόρο, προκειμένου να δοθεί στις επόμενες μέρες στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο που παραμένει κλειστό μετά το ατύχημα, καθώς υπήρχε ζήτημα στατικότητας λόγω των βλαβών από το υψηλό θερμικό φορτίο.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις έγινε κατάσβεση της πυρκαγιάς χθες το βράδυ, αμέσως μετά το ατύχημα, στο σημείο βρέθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος με κλιμάκιο μηχανικών του υπουργείου για τη διαχείριση της κατάστασης και τα ξημερώματα μετέβησαν στο σημείο ο Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσω αντιδρόμησης η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο

Ένα τμήμα της παραμένει κλειστό αφού είναι σε εξέλιξη εργασίες κατεδάφισης της αερογέφυρας που υπέστη σημαντικές ζημιές μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ μετά την ανατροπή βυτιοφόρου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων στη Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με πέρυσι

Συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής σημειώθηκαν 34 τροχαία εκ των οποίων τα 9 θανατηφόρα.