ΓΔ: 1407.03 -0.97% Τζίρος: 71.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: BBC

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μ. Μόσλει στη Σύμη

Ο διάσημος παρουσιαστής της εκπομπής του BBC «Trust me I'm a doctor», Μάικλ Μόσλει αναζητείται από την Τετάρτη στη Σύμη, με την εξαφάνισή του να γίνεται αμέσως γνωστή στη Βρετανία.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του Βρετανού παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλει που έχει εξαφανιστεί στη Σύμη από την Τετάρτη, με πυροσβεστική και αστυνομία να «χτενίζουν» το νησί.  Ο διάσημος Βρετανός αναζητείται από Αρχές και κατοίκους, ενώ έχει φτάσει και ελικόπτερο στο νησί για να συνδράμει στις έρευνες.

Ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλει είχε επισκεφθεί τη χώρα μας για διακοπές, και το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησε από την παραλία που βρισκόταν για να επιστρέψει στο σπίτι που διέμενε. Ο Βρετανός δημοσιογράφος- γιατρός ξεκίνησε την διαδρομή του ενώ στο νησί επικρατούσαν θερμοκρασίες 36 βαθμών Κελσίου. Ωστόσο δεν επέστρεψε σπίτι και μετά από ώρες αναμονής, ενώ δεν είχε μαζί και το τηλέφωνό του, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με την εξαφάνισή του να γίνεται γνωστή αμέσως στη Βρετανία.

Ποιος είναι ο Βρετανός παρουσιαστής

Από τις πλέον γνωστές τηλεοπτικές φιγούρες της Βρετανίας, ο 67χρονος Μάικλ Μόσλει βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες τα τελευταία περίπου 30 χρόνια ως δημιουργός και παρουσιαστής εκπομπών, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τα θέματα που έχει παρουσιάσει.

Σπούδασε Ιατρική αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία, και έχει γίνει γνωστός από την εκπομπή «Trust me I’m a doctor» που παρουσίαζε στο BBC. Έχει ασχοληθεί με το ζήτημα της παχυσαρκίας και έγινε διάσημος από τις διατροφικές συμβουλές που δίνει, ενώ αποτελεί και τον «γκουρού» της διαλειμματικής νηστείας 5:2, η οποία περιλαμβάνει «νηστεία» για δύο ημέρες την εβδομάδα.

Έχει πραγματοποιήσει έρευνες για τα οφέλη της άσκησης υψηλής έντασης και τον αντίκτυπο των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην υγεία, καθώς και για την κατανάλωση λιπαρών ψαριών και τα οφέλη τους στην υγεία.

Πρόσφατα, ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Fast Sleep», με θέμα τo ρόλο της διατροφής στη βελτίωση του ύπνου αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος έπασχε από χρόνια αϋπνία. Η Ιατρική Ένωση της Βρετανίας τον έχει ανακηρύξει ως «ιατρικό ρεπόρτερ της χρονιάς» για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σχετικά με το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Astynomia-Police
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικο χτύπημα στο Ψυχικό, άνδρας πυροβολήθηκε τουλάχιστον 20 φορές

Ο δράστης πυροβόλησε σε δύο δόσεις, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδούς του Νέου Ψυχικού. Το θύμα είναι τοπογράφος μηχανικός, ο οποίος αναλάμβανε μεγάλα project σε Μύκονο, Πάρο και Ίο.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί συνέλεξαν οχτώ κάλυκες. Η επίθεση έγινε από άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο στην 25ης Μαρτίου.