ΓΔ: 1407.03 -0.97% Τζίρος: 71.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Στο αρχείο η καταγγελία περί διάρρηξης στο υπουργείο Εσωτερικών

Οι ισχυρισμοί του καταγγέλοντα, δεν αποδείχθηκαν από την έρευνα της ΕΛΑΣ , η οποία προ ολίγων ημερών εξέδωσε ανακοίνωση, ούτε από την έρευνα του Εισαγγελέα.

Στο αρχείο τίθεται η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από καταγγελία στελέχους του υπουργείου Εσωτερικών περί διάρρηξης σε γραφείο της Υπηρεσίας Εκλογών, με απόφαση του Εισαγγελέα Γιώργου Νούλη που ερεύνησε την υπόθεση.

Ο κ. Νούλης θέτει την υπόθεση στο αρχείο, καθώς από την έρευνα που διενήργησε, με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου, δεν προκύπτει η τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές πλέον προτίθενται να μελετήσουν αν θα ξεκινήσουν έρευνα για πιθανές ποινικές ευθύνες του στελέχους που κατάγγειλλε την πράξη.

Η καταγγελία του στελέχους του υπουργείου Εσωτερικών αφορούσε υποτιθέμενη διάρρηξη του γραφείου του μετά το μεσημέρι της 26ης Απριλίου. Οι ισχυρισμοί του καταγγέλοντα, ωστόσο δεν αποδείχθηκαν από την έρευνα της ΕΛΑΣ , η οποία προ ολίγων ημερών εξέδωσε ανακοίνωση, ούτε από την έρευνα του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα οποία διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία , η καταγγελία είναι ψευδής, καθώς δεν αποδείχθηκε, ούτε από τον έλεγχο της Σήμανσης στον χώρο, ούτε από τον έλεγχο στα ηλεκτρονικά αρχεία, ο οποίος δεν έδειξε καμία παραβίαση, ούτε όμως και από το εμμάρτυρο υλικό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μαγνητική πύλη τέθηκε σε λειτουργία στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Ο νέος εξοπλισμός τοποθετήθηκε και λειτουργεί από σήμερα το πρωί στην πλαϊνή είσοδο του μεγάρου (δίπλα από το υπαίθριο πάρκινγκ των δικηγόρων), απ' όπου εισέρχονται κατά κανόνα οι δικηγόροι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέα η Ρ. Πισπιρίγκου για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 33χρονη δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις για τα σημεία της δικογραφίας που την οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, από την Ανακρίτρια, σε μια πολύωρη διαδικασία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Ο πιλότος σύζυγός της μεταφέρθηκε αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, στον 11-ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου έδωσε εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι επιθέσεις έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη ήταν οργανωμένες από τον βασικό κατηγορούμενο , προκειμένου να πετύχει την επιστροφή του σε καθεστώς αστυνομικής φύλαξης.