ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Astynomia, GADA
Φωτο: ΑΠΕ

Παραδόθηκε ο «Shark», ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ο καταζητούμενος παρουσιάστηκε στο τμήμα αθλητικής  βίας στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. 

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη με ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Αθλητικής Βίας. Πρόκειται για έναν 31χρονο με το προσωνύμιο "Shark".

Ο καταζητούμενος παρουσιάστηκε στο τμήμα αθλητικής  βίας στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. 

Ο Shark μαζί με άλλα «ηγετικά στελέχη» κατηγορούνται για την οργάνωση των επιθέσεων στου Ρέντη και για ηθική αυτουργία και συναυτουργία στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, όπως επίσης και για εγκληματική οργάνωση που ως περιφερόμενος στρατός συμμετείχε σε τουλάχιστον 10 περιστατικά βίας σε αθλητικούς χώρους.

Εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος ενός νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.  

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά 18 κατηγορούμενοι από τους 63 που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Astynomia-Police
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικο χτύπημα στο Ψυχικό, άνδρας πυροβολήθηκε τουλάχιστον 20 φορές

Ο δράστης πυροβόλησε σε δύο δόσεις, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδούς του Νέου Ψυχικού. Το θύμα είναι τοπογράφος μηχανικός, ο οποίος αναλάμβανε μεγάλα project σε Μύκονο, Πάρο και Ίο.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί συνέλεξαν οχτώ κάλυκες. Η επίθεση έγινε από άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο στην 25ης Μαρτίου.