ΓΔ: 1407.03 -0.97% Τζίρος: 71.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Ένας νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι, επτά προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών, υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ ως ειδικός φρουρός, και φαίνεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή. Ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Μετά την εξέλιξη αυτή οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προχώρησαν σε επτά προσαγωγές. Στους προσαχθέντες βρίσκονται ο εργολάβος και εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών, υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ ως ειδικός φρουρός, και φαίνεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή. Ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. 

Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στην οδό Νεωρίων, στην ακτή Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι, όπου λίγο πριν τις 10 το πρωί κατέρρευσε το διώροφο κτίριο, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παλιό κτίριο την ώρα της κατάρρευσης υπήρχαν 9 εργάτες - οικοδόμοι, 3 από τους οποίους τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο. 

Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα - Ειδική ομάδα απο την 1εμάκ με διασωστικό σκύλο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στις Π.Ε Χανίων, Λακωνίας και σε Κύθηρα

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες.
Astynomia-Police
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικο χτύπημα στο Ψυχικό, άνδρας πυροβολήθηκε τουλάχιστον 20 φορές

Ο δράστης πυροβόλησε σε δύο δόσεις, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδούς του Νέου Ψυχικού. Το θύμα είναι τοπογράφος μηχανικός, ο οποίος αναλάμβανε μεγάλα project σε Μύκονο, Πάρο και Ίο.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί συνέλεξαν οχτώ κάλυκες. Η επίθεση έγινε από άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο στην 25ης Μαρτίου.