ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τη βομβιστική επίθεση σε τράπεζα

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει οκτώ συλλήψεις. Η έκρηξη στην τράπεζα είχε σημειωθεί στα τέλη Ιανουαρίου. Την ευθύνη είχε αναλάβει η οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης».

Σε εξέλιξη είναι σήμερα από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον οκτώ άτομα έχουν συλληφθεί μετά από επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Αθήνας αλλά και σε δύο σωφρονιστικά ιδρύματα της επαρχίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι συλλήψεις έχουν σχέση με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου σε τράπεζα επί της οδού Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα.

Αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες και στα σπίτια των συλληφθέντων.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, εκτός από την Αθήνα και σε δυο σωφρονιστικά καταστήματα της επαρχίας.

Από την έκρηξη στην τράπεζα είχαν σημειωθεί ζημιές στην είσοδο της τράπεζας και σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει η «Συμπραξη Εκδίκησης», η οποία στην ανάρτηση που είχε κάνει σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου προειδοποιούσε για νέο χτύπημα.

Αναμένεται να ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Στα Χανιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», 25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός με πιστόλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΕΛΑΣ εφιστά προσοχή για ψεύτικο email, δήθεν επιστολή του αρχηγού της

Οι δράστες, προσποιούμενοι τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές, διακινούν επιστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και προσπαθούν να εξαπατήσουν του πολίτες με το πρόσχημα ότι ο αποδέκτης τους εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας και άλλων αδικημάτων.
sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ηράκλειο για κλοπές οχημάτων

Οι δέκα κλοπές είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει και ένας ανήλικος ενώ επιπλέον συνελήφθη ακόμα ένας Έλληνας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και παραβάσεις περί όπλων.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για επιθέσεις κατά αστυνομικών, χθες το βράδυ, στην Πλατεία Βικτωρίας

Οι αστυνομικοί, με τακτικές κινήσεις, χρήση χημικών και τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΡΑΣΗ και ΟΠΚΕ που έσπευσαν να ενισχύσουν πραγματοποίησαν 40 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.