ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονική επίθεση σε Γλυφάδα

Βάσει της επίσημης ανακοίνωσης διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου ένας 70χρονος, πρώην υπάλληλος της εταιρείας, εισέβαλε στα γραφεία και πυροβόλησε θανάσιμα τρία άτομα και στην συνέχεια, φαίνεται να αυτοκτόνησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:11, ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, από υπάλληλο ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, ο οποίος βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων, για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Άμεσης Δράσης, της ΟΠΚΕ, της Τροχαίας, καθώς και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στο σημείο προσήλθε ομάδα της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την εταιρεία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντός του κτιρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας απεγκλωβίστηκαν δύο εργαζόμενες της εταιρείας.

Όπως διαπιστώθηκε, 70χρονος άνδρας, πρώην εργαζόμενος, εισήλθε στο κτίριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Ακολούθως, ο 70χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Στα Χανιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», 25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός με πιστόλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΕΛΑΣ εφιστά προσοχή για ψεύτικο email, δήθεν επιστολή του αρχηγού της

Οι δράστες, προσποιούμενοι τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές, διακινούν επιστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και προσπαθούν να εξαπατήσουν του πολίτες με το πρόσχημα ότι ο αποδέκτης τους εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας και άλλων αδικημάτων.
sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ηράκλειο για κλοπές οχημάτων

Οι δέκα κλοπές είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει και ένας ανήλικος ενώ επιπλέον συνελήφθη ακόμα ένας Έλληνας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και παραβάσεις περί όπλων.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για επιθέσεις κατά αστυνομικών, χθες το βράδυ, στην Πλατεία Βικτωρίας

Οι αστυνομικοί, με τακτικές κινήσεις, χρήση χημικών και τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΡΑΣΗ και ΟΠΚΕ που έσπευσαν να ενισχύσουν πραγματοποίησαν 40 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.