ΓΔ: 2064.77 -0.60% Τζίρος: 491.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό αστυνομίας Ελλάδας
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Παγιδευμένος με εκρηκτικό μηχανισμό ο φάκελος στα δικαστήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε περί τις 14:00 καθώς το δέμα φάνηκε περίεργο αφού υπήρχαν καλώδια και άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Επικίνδυνο εκρηκτικό μηχανισμό περιείχε ο ύποπτος φάκελος που απεστάλη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο φάκελος προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης ενώ μόλις έγινε αντιληπτό το ύποπτο περιεχόμενο, ενημερώθηκαν άμεσα οι Αρχές και τα Δικαστήρια εκκενώθηκαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, o φάκελος ήταν παγιδευμένος και θα εκρήγνυτο μόλις τον άνοιγε ο παραλήπτης του.

Ο φάκελος περιείχε ικανή για να σκοτώσει ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας. Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προχώρησαν στην εξουδετέρωση της βόμβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε περί τις 14:00 καθώς το δέμα φάνηκε περίεργο αφού υπήρχαν καλώδια και άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο 51χρονου τραγουδιστή στην Καρδίτσα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών και ιατροδικαστή για τον θάνατο 51χρονου τραγουδιστή, που βρέθηκε νεκρός με τραύματα στην είσοδο σπιτιού στις Καμινάδες Καρδίτσας. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Αυλή σχολείου ημέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για γκράφιτι σε σχολείο

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, 14 και 15 ετών, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αφού προκάλεσαν φθορές με σπρέι σε τοίχους σχολείου. Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στο τμήμα για δικογραφία.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη για σοβαρά αδικήματα σε γνωστό γκαλερίστα

Βαρύτατες κατηγορίες για υπεξαίρεση μνημείων, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων απαγγέλθηκαν σε γνωστό γκαλερίστα μετά από αστυνομική έφοδο. Δίωξη και για υπάλληλό του. Προθεσμία απολογίας στις 24/3.
Περιπλανώμενο πυρομαχικό drone
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης στο Ιράκ

Στο κέντρο της Βαγδάτης, επίθεση με drones στόχευσε το κτίριο τηλεπικοινωνιών υπηρεσίας ασφαλείας που συνεργάζεται με Αμερικανούς, ενώ δεύτερο drone κατέπεσε σε αθλητικό κέντρο όπου συχνάζουν εύποροι και διπλωμάτες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο μελών για ληστείες σε καφέ και ψιλικατζίδικα

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι αλλοδαποί για ληστείες σε καταστήματα καφέ-ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με λεία 2.483 ευρώ και αντικείμενα. Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα.