ΓΔ: 2102.61 -0.94% Τζίρος: 394.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
earthquake-larisa-seismos
Φωτο: Shutterstock

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Κύμης

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αττική, ενώ σύμφωνα με την αρχική δημοσίευση του Γεωδυναμικού, το εστιακό βάθος είναι στα 10 χιλιόμετρα.

Δυνατός σεισμός, αισθητός στην Αττική σημειώθηκε στις 16:15, ο οποίος σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 Ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Κύμης, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Εύβοιας.

Σύμφωνα με την αρχική δημοσίευση του Γεωδυναμικού, το εστιακό βάθος είναι στα 10 χιλιόμετρα. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυλή σχολείου ημέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Κλειστά αύριο τα σχολεία λόγω σεισμού για προληπτικούς λόγους

Ο Δήμος Ιωαννιτών ανακοινώνει ότι αύριο Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί για προληπτικούς λόγους, ώστε να γίνουν αυτοψίες στα κτίρια μετά τον σεισμό της Κυριακής.
Διασώστης μετά σεισμό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπειρος: Ζημιές από σεισμό και μετασεισμούς σε χωριά των Ιωαννίνων

Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σε σπίτια στο Πολύδροσο Σουλίου μετά τον σεισμό, καθώς 7 από τα 10 σπίτια που ελέγχθηκαν έχουν ρωγμές, ενώ 3 ίσως κριθούν ακατάλληλα. Έλεγχοι πραγματοποιούνται και στα σχολεία της περιοχής.